Energičnim nastupom kojeg su priredili headlineri na jedinstvenoj pozornici u parku kod Plivskih vodopada, u kraljevskom gradu Jajcu završen treći Desant na Jajce! Rasplesani dvojac Soul i Indigo priredio je nezaboravnu zabavu za sve prisutne, puštajući neke od najvećih aktuelnih hitova, kao i remikse pjesama koje su obilježile prethodna desetljeća. U petak i subotu su odnosno od 26. do 28. augusta na ovom Festivalu nastupili i najtraženija domaća grupa Dubioza Kolektiv, potom freestyle DJ i producent Zlijay, jedan od najpopularnijih izvođača sevdalinke Damir Imamović, zvjezdani hitmejker Burak Yeter i omiljeni regionalni DJ duo After Affair.

Inače, od kako je Jägermeister najavio ljetnu festivalsku sezonu odnosno od početka juna pa sve do kraja augusta, na desetine hiljada muzičkih hodočasnika prošlo je kroz kapije nekoliko muzičkih festivala širom Bosne i Hercegovine. Svaki je bio ispunjen plesnom muzikom, fanovima željnih plesa pod zvjezdanim nebom i ledeno hladnim Jagermeisterom koji je posjetiteljima pomogao u kreiranju onog najvrijednijeg: uspomena i nezaboravnih trenutaka!

Više od stotinu Meistera iz Bosne i Hercegovine, regije i brojnih svjetskih zemalja zaokružilo je spektakularan program na brojnim domaćim pozornicama. Tako je kreirano pravo epsko festivalsko ljeto, koje je označilo i svojevrstan povratak “na staro”, nakon dvije godine življenja pod epidemiološkim mjerama. Nema sumnje da je ovim Jägermeister najavio odnosno napravio uvod u istu, ako ne i uzbudljiviju jesen.