Na uglu kod mosta Čobanija, između malih shopova koji nude brze i slasne zalogaje nalazi se frizerski salon za žene i muškarce Idelle studio. Velik taman da je i intiman, uvijek uredan i bez buke ovaj salon, iako smješten u samom jezgru grada ima sasvim pristupačne cijene. Vrijedna ekipa koju čine tri žene menadžerica Minela Efendić, Marijana Hećimović i Cemra Haradinović danas slave svoju prvu godišnjicu.

“Sretna sam jer mogu reći da smo i u prvoj godini poslovanja imali dobre rezultate. To nam je dodatna motivacija da se razvijamo u skladu sa trendovima i budeme posvećene svom poslu”, kazala je Minela koja je okupila još dvije mlade žene u projekat ženskog poduzetništva.

U ovaj salon mušterije se uvijek vraćaju jer su zadovoljni uslugom. Ništa manje nije važna atmosfera u kojoj provodimo najmanje pola sata a nekad i tri puta toliko. Uigrani tim zna sve tajne dobre usluge.

Pored klasičnih frizerskih usluga šišanja, feniranja, farbanja, pramenova, za muškarce i oblikovanje i farbanje brade, pripadnice ljepšeg pola ovdje mogu srediti i nokte, te koristiti usluge profesionalnog šminkera. A da, prije toga mogu oblikovati obrve.