Apsolutni kralj progressive zvuka i argentinski muzički brend Hernan Cattáneo upotpunjuje listu headlinera koji će nastupiti na jubilarnom izdanju Fresh Wave Festivala ovog ljeta na banjalučkoj tvđavi Kastel.

Velika rođendanska fešta povodom deset godina Fresh Wave Festivala ne bi bila ista bez nastupa jednog od najobožavanijih izvođača progresivnog elektronskog zvuka, nedostižnog producenta i DJ-a! Mnogo puta okrunisan kao kralj progressive zvuka, a posljednji put za sada 2019. godine na čuvenim  muzičkim nagradama DJ Awards, Hernan važi za neprikosnovenog majstora za DJ pultom i producenta sa nevjerovatno dobrom muzičkom selekcijom, koju vješto spaja u ono nešto više od muzike, zbog čega su njegovi setovi, pogotovo na open air nastupima, antologijski, nezaboravni i posebni.

Od Brazilskog Warunga, Yellowa u Tokiju, L.A. Avalona do Stereo Montreala, Burning Mana, londonskog Ministry of Sounda, jedva da postoji klub, festival ili plesni podijum na planeti koji nije bio poprište maestralnog muzičkog putovanja izvođača iza kojeg u više od 30 godina karijere ponosno stoji 11 albuma, 30 singlova i 50 remix izdanja. Njegova ostavština je nemjerljiva, a ono što predstavlja u svijetu elektronske muzike neupitno je sinonim za najbolje od najboljeg.

Hernan Cattáneo se vraća na najveću Freshovu binu koja će od 11. do 13. augusta na jednoj od najstarijih tvrđava u regionu –  banjalučkoj tvrđavi Kastel okupiti neka od najtraženijih muzička imena među kojima su: Adam Beyer, Sama’ Abdulhadi, Technasia, Claptone, Hot Since 82 ali i Buč Kesidi, Senidah, Kukus, Vojko V. Z++, Bad Copy, Smoke Mardeljano, Grše, Mladen Tomic, After Affair, Sinisa Tamamovic, Coeus, Woodie, Nebs Jack i mnogi drugi!

Podsjećamo da su putem ticket servisa kupikartu.ba u prodaji Early Bird trodnevne festivalske ulaznice u ograničenom broju i po napovoljnijoj cijeni, namjenjene najbržim fanovima Fresh Wave Festivala, a povodom jubilarnog izdanja festivala vlasnicima trodnevnih ulaznica na raspolaganju je i to potpuno besplatno Fresh Wave Kamp! Napominjemo da je broj mjesta besplatnog kampa ograničen, tako da požurite i rezervišite najbolji smještaj za Fresh Wave 2022.

Kako bi na vrijeme obezbjedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na e-mail: camp@freshwavefestival.com ili da to učinite pozivom na broj +387 65 975 10.

Sve što vas zanima o najboljem muzičkom festivalu u BiH saznajte na www.freshwavefestival.com.