Crni petak je dan koji ne želite da propustite, pogotovo ukoliko planirate veliko renoviranje ili samo želite da obnovite vašu kuhinju modernijim aparatima.

Ako već neko vrijeme razmišljate o novoj pećnici sa najsavremenijim funkcijama ili želite da u svoju rutinu pranja veša uvedete novu mašinu, popusti za crni petak su idealna prilika da to i uradite. Upravo zato, ne propustite da pogledate Gorenje specijalnu ponudu sa nevjerovatnim popustima i obogatite svoj dom vrhunskim kućnim aparatima.

Zdrava i ukusna hrana iz vaše kućne pećnice

Ukoliko volite hrskavu i prženu hranu, ali u isto vrijeme želite da se zdravo hranite, za vas su savršeno rješenje Gorenje pećnice koje imaju AirFry tehnologiju. Zahvaljujući njoj možete da pečete male komade mesa, ribe, povrća i unaprijed pripremljenih smrznutih proizvoda koristeći samo vrući zrak.

Pored toga, ugradne pećnice koje se mogu naći u ovoj specijalnoj ponudi, omogućavaju vam i da stavite zamrznutu hranu direktno iz zamrzivača u pećnicu i uštedite vrijeme tako što ćete preskočiti dio sa odmrzavanjem. FrozenBake funkcija odlično će funkcionisati za zamrznutu hranu i unaprijed pripremljena jela. Tu je, takođe, i program za pravljenje pice koji dovodi temperaturu pečenja do 300°C kako bi se postarao da napravite ukusnu picu, somun ili fokaču.

U Gorenju preporučuju da nabavite Gorenje set koji kombinuje ugradnu pećnicu sa modernom indukcijskom pločom za kuhanje, a organizovanje večera za prijatelje i porodicu biće pravi užitak!

Ako nam je već život komplikovan, pranje veša ne mora da bude

Na akciji se takođe mogu pronaći i mašine za pranje veša koje imaju funkciju brzog pranja, dizajniranu da skrati vrijeme svakog programa, uključujući i pretpranje. Uz to, ove mašine imaju i SteamTech tehnologiju koja dodaje tretman parom na kraju odabranog programa i značajno smanjuje nabore, mirise i bakterije. Takođe, imaju i funkciju ExtraHygiene koja pomoću pare uklanja do 99,9% bakterija i grinja. Vaša odjeća će biti savršeno čista, a ujedno će i mašina duže ostati bez naslaga mikroba i neprijatnih mirisa.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i popuste za crni petak i obnovite svoj dom Gorenje aparatima, koji su napravljeni tako da vaš život učine jednostavnijim.