Živimo u vremenu najvećih tehnoloških dostignuća, vremenu digitalizacije i smart uređaja koji nam svakodnevno olakšavaju profesionalne i privatne aktivnosti bez kojih ne možemo zamisliti svakodnevicu.

Te aktivnosti najčešće podrazumijevaju korištenje mobilnih uređaja, telefona, tableta, laptopa, pametnih satova, fotoaparata, televizora, klima uređaja, pročišćivača zraka, filtera, ali i fiskalnih kasa i printera.

U BiH se možemo pohvaliti velikim brojem kompanija koje nude navedene proizvode, od kojih izdvajamo Genelec d.o.o., jednu od vodećih domaćih kompanija u sektoru informacionih tehnologija koja uspješno posluje više od 30 godina.

Prateći potrebe i želje svojih kupaca i partnera, odlučili su napraviti iskorak, ne samo u dostupnosti artikala koji se mogu kupiti online i u trgovinama širom BiH, nego i u raznolikosti i najvećem broju različitih vrsta i načina plaćanja, što znatno olakšava krajnjim kupcima da si priušte sve potrebne pametne uređaje za cijelu porodicu, domaćinstvo, ali i kompaniju.

Kako do proizvoda koje trebate i volite?

U nastavku dijelimo link do svih dostupnih načina plaćanja koji će vam olakšati odluku i kupovinu onih uređaja potrebnih za domaćinstvo, dalju edukaciju vaše djece, lakšu komunikaciju sa prijateljima i poslovnim partnerima, ali i samo funkcionisanje u vremenu u kojem živimo.

https://genelec.ba/placanje

Važno je napomenuti da svi navedeni uvjeti plaćanja vrijede jednako za Genelec online shop i maloprodajne objekte u Sarajevu, Tuzli, Živinicama, Lukavcu, Mostaru i Banja Luci.

Povezani tehnologijom budućnosti putem: www.genelec.ba