Firma Gala Home, vodeća u opremanju interijera i eksterijera po mjeri, kreirala je dva eventa u novom izložbenom salonu u Ortiješu.

Razlog dnevnog okupljanja stolara, arhitekata i investitora bilo je izlaganje pločastih materijala brenda Fundermax.

Fundermax projekt „Cube on Tour“ stigao je u Mostar u organizaciji Gala Home, nakon prethodno održanog eventa u Milanu, u Italiji.

Koja je redovna Fundermax ponuda pločastih materijala, raznovrsnost dekora, noviteti u ponudi materijala za uređenje interijera i eskterijera – bile su teme ovog susreta stolara, arhitekata i investitora.

S velikim zanimanjem, suradnici iz drvne branše i svijeta uređenja interijera i eksterijera, odazvali su se Gala Home pozivu te pod vodstvom Fundermax i Gala Home prodajnog tima upoznali ponudu i novitete.

Kao drugi dio večeri, Gala Home okupila je utjecajne žene iz svijeta poduzetništva na panel temu „Žene u poduzetništvu“. Moderator Erna Saljević, odnosno na Instagramu poznata pod „Divaisback“ vodila je prezentaciju puta samoostvarenja govornica kroz zanimljive teme.

Učesnice panel teme bile su nutricionistica Marijana Zubac, epidemiolog Andrea Jurić, embriolog i vl. Concept store „The spirit of Hercegovina” Mostar Emica Ćorić te profesorica likovne umjernosti i influencer Josipa Lavrić.

Također, sudionice i  predstavnice panel teme bile su: Modni portal Styležurnal, Lemon digitalna agencija Ljubuški, Fasada Mostar kreativni  studio za arhitekturu i dizajn, te Nikitravel turistička agencija Mostar.

Gala Home izložbeni salon zamišljen je i kreiran kao jedan od vodećih salona u regiji. Razlog tomu je skup vodećih brandova uključujući pločaste materijale Egger, Fundermax, parkete Parky, okove, bijelu tehniku Elica, Amica, sudopere i slavine Elleci, namještaj, uređaje i dodatke Artisan, Bang&Olufsen, Loewe.

Kako je protekao cjelokupan event pogledajte u galeriji, a više o samom Gala Home izložbenom salonu pogledajte na Gala Home web stranici (https://www.galagroup.ba/) te na društvenim mrežama Instagram (https://www.instagram.com/galahomebih/) i Facebook (https://www.facebook.com/galahomebih).