Fondacija Dogs Trust organizira veliko druženje u Mostaru, u subotu, 10. juna 2023. godine, s početkom u 11 sati na pješačkom dijelu između Gimnazije i Španjolskog trga.

Vlasnici pasa i njihovi ljubimci koji se dobro slažu sa drugim psima i ljudima, porodice s djecom, ljubitelji životinja i svi prijatelji su dobrodošli!

Ako želite sudjelovati u nagradnom izvlačenju, pošaljite lijepu fotografiju svog ljubimca ili zajedničku sliku s njim, a djeca crtež psa, sa svojim imenom i prezimenom na mail office@dogstrust.ba, predmet maila: NAGRADNO IZVLAČENJE, a Dogs Trust će fotografije za vas uokviriti da ih ponesete kući i njima postaviti izložbu na samom događaju.

Svi koji pošalju fotografiju će biti uključeni u nagradno izvlačenje, i moći će preuzeti nagradu na druženju. Nagrade nije moguće poslati naknadno niti ih može preuzeti neko drugi za dobitnika.

Glavne nagrade su:

  • 3 kvalitetna Dogs Trust kreveta za pse
  • 3 kvalitetne Dogs Trust podloge za auto kako biste svog ljubimca mogli voziti u autu

Uz glavne nagrade, dobitnici će ponijeti i Dogs Trust poklon paket s potrepštinama i poklonima kao što su prijenosna zdjela za hranu i vodu, povodac, ogrlica, rokovnik, šolja za kafu ili čaj, i slično, dok će i svi drugi posjetioci kući otići sa pokojim korisnim poklonom.

Na druženju ćete imati priliku da sudjelujete i na zabavnoj interaktivnoj prezentaciji na kojoj ćete naučiti nešto više o govoru tijela pasa, dok će najmlađi posjetioci uživati u zabavnoj dječjoj radionici i zavrtjeti kolo sreće kako bi osvojili korisne i zabavne poklone, kao i slikati se na zabavnom foto zidu.

Za vlasnike pasa će biti dostupan savjet veterinara, a za nastavnike i roditelje, savjet o važnosti edukacije djece da budu što sigurnija sa psima, te informacije o programima Dogs Trusta.