Headliner Exitove mts Dance Arene i jedan od najuspješnijih britanskih producenata i DJ-eva Hot Since 82, stiže 25. marta u Beograd, na veliki EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaj, koji će biti održan u Glavnom hangaru u Luci Beograd.

Nova Exitova žurka, organizovana u saradnji sa Blenderom, napravit će idealno zagrijavanje za ovogodišnje izdanje EXIT festivala, uz poseban naklon kolosalnoj mts Dance Areni, svjetski poznatom epicentru elektronske muzike. Ljubiteljima tech house i deep house zvuka Hot Since 82 donijet eće najsofisticiraniju muziku i duh jednog od najvećih globalnih elektronskih podijuma, a najava ovog izuzetnog događaja uvod je i u veliku objavu kompletnog elektronskog programa EXIT festivala koja stiže kroz nekoliko dana!

Prvi kontingent veoma ograničenih ulaznica je u prodaji od danas, na prodajnim mjestima i online stranicama Gigs Tixa, a očekuje se da će biti rasprodat za manje od 24 sata! Ulaznice će biti dostupne po poklon cijeni od 1.590 dinara, uz 40 odsto popusta u odnosu na krajnju cijenu, dok će VIP ulaznice biti dostupne po promotivnoj cijeni od 2.390 dinara.

Headliner najvećih svjetskih elektronskih bina i zaštitno lice svjetskog tech house zvuka, Hot Since 82, više od decenije dominira globalnom muzičkom scenom, dok njegovu muziku kritičari opisuju kao „najsofisticiraniju u Velikoj Britaniji“. Ovaj producent, DJ i osnivač izdavačke kuće Knee Deep In Sound dobitnik je prestižne DJ nagrade u kategoriji Najbolji tech house DJ i višestruko je nominovan za različita priznanja u sferi elektronske muzike. Našao se u top 10 najtraženijih producenata svih vremena na Beatport-u remiksom pjesme Greena Velveta „Bigger Than Prince“, poznat je po live nastupima na vodećim svjetskim festivalima uz pratnju gudačkog kvarteta, a iza njega su i brojne svjetske turneje u sklopu njegovog jedinstvenog klupskog brenda TAKEN.

Početak njegove karijere obilježili su nastupi na Ibici i debitantsko izdanje „Let It Ride“ za Noir Music, nakon čega je uslijrdio period koji je MixMag nazvao „meteorskim uspjehom“. Svojoj bogatoj diskografiji krajem 2020. godine dodao je još jedan album, pod nazivom „Recovery“, na kojem je sarađivao sa brojnim imenima sa elektronske scene, među kojima su i Rudimental, Jamie Jones, Boy George i Miss Kittin. Prethodnu godinu obilježila su brojna izdanja među kojima su se izdvojili „Poison“, „Out The Door“, remiks pjesme „Sweet Talker“ koju u originalu potpisuju Years & Years i Galantis, ali i EP „Buggin’ (Remixes)“, koji sadrži remikse njegovog legendarnog singla na kojem dominira vokal pjevačice Jem Cooke.

Nakon rasprodatih nastupa Borisa Brejche i Debore De Luce, zatim i No Sleep Festivala, gostovanje Hot Since 82 bit će četvrti događaj koji za svega nekoliko mjeseci EXIT tim donosi u Beograd. Ovom prilikom spotlight će, uz glavnog izvođača, imati i famozna Exitova Dance Arena čiji će kompletan program biti objavljen kroz nekoliko dana i koja će u julu 2023. ponovo „oteti“ pažnju cijelog svijeta.

Veoma ograničen kontingent ulaznica dostupan je na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tix-a, po poklon cijeni od 1.590 dinara, uz 40 odsto popusta u odnosu na krajnju cijenu, dok će VIP ulaznice biti dostupne po promotivnoj cijeni od 2.390 dinara.