Globalni porast cijena festivalskih ulaznica jedna je od posljedica inflacije, ali i sve glasnija tema u svjetskim medijima. Mnogi veliki festivali već su u startu značajno podigli svoje cijene, a određeno poskupljenje tokom kampanje će doživjeti i ulaznice za EXIT. Ipak, dvostruki evropski festivalski šampion, svojim najvjernijim i najbržim kupcima omogućit će early bird ulaznice po iznosima koji su nepromijenjeni već nekoliko godina! Njihova javna prodaja počinje u utorak, 15. novembra tačno u podne i očekuje se da će biti rasprodate u nekoliko minuta. Svi koji u prvih 48 sati kupe prve festivalske ulaznice za EXIT 2023, kao i one koje će se u prodaji naći nakon njih, imaju mogućnost da u narednih osam mjeseci osvoje uzbudljive nagrade! Ovo je Exitov način da se zahvali onima koji iz godine u godinu pokazuju koliko im je festival važan i da već sada žele da zakorače u EXIT Univerzum na Petrovaradinskoj tvrđavi od 6. do 9. jula 2023. godine.

ZGRABI SVOJU ULAZNICU I ZAKORAČI U EXIT UNIVERZUM 2023!

Među najvjernijim Exitovcima je više od 10.000 fanova, koji su se odmah nakon ovogodišnjeg Exita registrovali za ulaznice po najpovoljnijoj cijeni, i oni već sada mogu da ih kupe putem posebnog linka. Tačno u podne 15. novembra prodaja će biti otvorena i za one koji se nisu registrovali. Prvi kontingent ulaznica za sve, koji obično bude razgrabljen brzo, bit će dostupan na sajtu EXIT festivala po promo cijeni od 128 KM.

Svi koji svoju ulaznicu kupe do četvrtka, 17. novembra u podne, imaju mogućnost da učestvuju u velikoj nagradnoj igri, u kojoj će dobitnici biti izvlačeni svakog mjeseca do jula sljedeće godine. Sve što je potrebno je da se prijave na Exitovom sajtu u periodu od 15. do 22. novembra 2022. u podne. Za sve njih EXIT je pripremio fantastične mjesečne nagrade, kao što su ulaznice za Get EXITed žurku u Sarajevu, na kojoj nastupa Guy Gerber, ekskluzivne EXIT Infinite Experience narukvice, merch pakete, VIP apgrejdove, ulaznice za brojne žurke, koncerte, festivale i niz drugih iznenađenja.