Nobo kompanija je lider u domenu električnog grijanja na međunarodnom tržištu već nekoliko decenija. Liderstvo je postigla inovacijama u polju sistema grijanja i kontrole. Nekoliko miliona proizvoda prodatih širom svijeta dokazuje da Nobo kompanija čvrsto vjeruje u pružanje vrhunskog kvaliteta i održivih rješenja. Nobo kompanija predstavlja potpuno novu generaciju grijača i sistema za kontrolu na nordijskom tržištu. Nova generacija sadrži tehnološku platformu koja postavlja nove standarde za budućnost električnog grijanja.

Superiorna tehnologija termostata kombinuje stalni protok toplote sa energetskom efikasnošću. Rezultat je savršeno grijanje i sniženi računi za električnu energiju. Zato mi pouzdano tvrdimo da Nobo pruža svjetski priznata nordijska rješenja za električno grijanje. Nobo brend je u vlasništu norveške kompanije Glen Dimpex Nordic – kompanije koja razvija, proizvodi i prodaje energetski efikasne proizvode i rješenja u domenu polja grijanja i komfora.

  • 5 godina garancije za bezbrižno korištenje i u najhladnijim zimskim danima
  • 6 modela snage od 500W do 2000W savršeno se uklapaju u potrebe za grijanjem većih i manjih prostorija
  • Prebrodite dugu i hladnu zimu sa nikad jednostavnijim i bezbrižnijim sistemom grijanja NOBO
  • Bilo da se nalazite u toplijim krajevima ili u planinskim predjelima, Nobo ima kvalitetno rješenje
  • Minimalistička izvedba Nobo Top i Nobo Front konvektora, savršeno se uklapa u različite enterijere

Daljinsko upravljanje

Niža potrošnja energije i veća grijna moć nikada nisu bile dostupnije. Sve što vam je potrebno je nova Nobo Energy Control aplikacija za smart telefon ili tablet. Sistem Nobo Energy Control je bežična kontrola koja omogućava cijeloj porodici da upravlja toplotnim uređajima u njihovom domu koristeći samo smart telefon ili tablet. Nobo Energy Control sistem je brz i jednostavan za ugradnju. Putem njega možete jednostavno namjestiti programe za grijanje i rasporede.

Nobo Energy Control može umanjiti troškove grijanja do 25%. Potpuna kontrola radijatora omogućava lakšu preraspodjelu temperature i izostanak grijanja u prostorijama koje trenutno ne koristite putem aplikacije bez obzira na to gdje se nalazite.

  • Kontrola putem Interneta
  • Daljinsko upravljanje putem aplikacije ili lokalnog panela (Nobo Switch)
  • Jednostavan program
  • Učestalo ažuriranje softvera
  • Smanjenje troškova grijanja do 25%

Važno je napomenuti da se na radijatore mogu postaviti stakla u tri boje, te tako uklopiti u bilo koji interijer. U ponudi su antracit, retro plava i kristalno bijela.

Bajsik d.o.o. bavi se distribucijom i projektovanjem opreme za klimatizaciju, grijanje i hlađenje. Zastupnik je renomiranih brendova NOBO (norveški konvektori), GLEN DIMPLEX (toplotne pumpe, ventilacioni sistemi, kamini, grijalice, tretmani zraka), NIBE (toplotne pumpe),  UPONOR (podno, zidno i stropno grijanje), UPONOR COMFORT E električno podno grijanje. CARRIER rješenja za klimatizaciju (single split i multi split sistemi), LUXEVA IC grijalice. Firma je osnovana 2000. godine sa sjedištem u Sarajevu, i od tada nastoji svake godine obogatiti ponudu dodatnim proizvodima, a sve u svrhu zadovoljavanja potreba bh. tržišta.

Bajsik d.o.o.
Kolodvorska br. 12
Tel: + 387 33 641 141
E-mail: info@bajsik.com.ba
www.bajsik.com.ba