CUPRA, nekonvencionalni brend koji izaziva okolinu i spaja emocije, elektrifikaciju i performanse, sa zadovoljstvom objavljuje partnerstvo sa Garden of Dreams Festivalom. Ovaj izvanredni festival muzike i kreativnosti postaje ne samo dio CUPRA plemena i nezaustavljivog impulsa, već i ponosni brand ambasador. Ovo partnerstvo predstavlja spoj zajedničkih vrijednosti u skladu sa globalnom vizijom brenda CUPRA, načina na koji izaziva status quo i posvećenosti emocijama u svemu što rade, pretvarajući to u jedinstvene doživljaje kroz muzičku i kreativnu industriju.

Ovom saradnjom CUPRA nastavlja da živi svoju strast prema muzici, stvarajući jedinstvena i emotivna iskustva kao inspiraciju za nove generacije. U tom duhu, Garden of Dreams Festival se ističe kao savršen partner u Bosni i Hercegovini, spajajući strastvene zaljubljenike u muziku, umjetnost i kreativnost.

CUPRA je inspirirana umjetnošću i inovacijama, i ta ista inspiracija je duboko ukorijenjena u Garden of Dreams Festivalu. Ovaj festival oživljava snove kroz magičnu kombinaciju muzike, umjetnosti i interaktivnih iskustava.

Garden of Dreams Festival 2023 i CUPRA donose novo festivalsko iskustvo posjetiteljima, spajajući najbolje izvođače sa svjetske scene, jedinstveno audio vizuelno iskustvo i posebnu festivalsku atmosferu. Ovaj festival postaje jedinstveno mjesto gdje se susreću entuzijasti i ljubitelji muzike, stvarajući nezaboravne trenutke. Ovogodišnje izdanje festivala donosi tri velika događaja. U petak, 09. juna na stage-u u Kampusu Univerziteta u Sarajevu će nastupiti svjetska super zvijezda Tom Odell i regionalne zvijezde Vojko V, Who See, Artan Lili, Velahavle i Brown Sugar. Drugi dan festivala, subota 10. juna, donosi nastupe velikana svjetske elektronske scene na dva odvojena stage. Dnevni stage u Kampusu Univerziteta u Sarajevu svoja vrata otvara u 12.00 sati, a na njemu će nastupiti Chris Liebing, Echonomist, Woo York, After Affair, Kristijan Molnar, Rajot, Luka Čikić. Zabava na ovom stageu će trajati sve do ponoći. Treći događaj ovogodišnjeg izdanja Garden of Dreams Festivala će se desiti 10. juna, subota, u Domu mladih gdje od 22.00 sata nastupaju Ame, Recondite, Ruede Hagelstein, Goran Emkić, Ena Smajić, Adnoir.

Partnerstvo između CUPRA branda i Garden of Dreams Festivala je prirodan spoj između dvije snage koje gaje slične vrijednosti. Oba brenda teže ekskluzivnosti, inovacijama i inspiraciji i posvećeni su da stvore jedinstvena iskustva koja će garantovano pružiti emotivne trenutke ljubiteljima muzike”, izjavio je Amar Čolo, CUPRA Brand Manager. “Naš cilj je da zajedno s festivalom budemo pokretačka snaga koja inspiriše novu generaciju, povezujući se sa mladim, urbanim duhom, kao i njegovom strašću sa muzikom.“

Partnerstvo između CUPRA branda i Garden of Dreams Festivala predstavlja vrhunac suradnje između dva kreativna entiteta. Očekujte nevjerojatne trenutke, inspiraciju i energiju koju donosi CUPRA i Garden of Dreams. Zajedno, ovi brendovi će nastaviti sa ambicijom da otključaju neočekivano. Poseban audio-vizuelni show smo pripremili za CUPRA stage i događaj koji će se desiti u subotu 10.06. kada u naše snove dolaze Chris Liebing, Echonomist, Woo York, After Affair, Kristijan Molnar, Rajot, Luka Čikić. Ovaj stage će taj dan nositi naziv CUPRA Stage“, izjavio je Renad Čelik ispred Garden of Dreams Festivala.

Ulaznice za Garden of Dreams Festival možete kupiti na www.gardenofdreams.ba/tickets. Vidimo se u snovima!

https://www.cupraofficial.ba/