Gin je savršeno piće za ljeto, a nijedno piće u posljednjih nekoliko godina nije stvorilo toliki hype kao gin. Smjestio se visoko na popisu omiljenih pića mnogima. Baš zato Bulldog Gin, ove godine, donosi svoju neizbježnu prisutnost na Mostar Summer Fest sve do 29. juna, gdje posjetioci mogu uživati u jedinstvenoj Fun Zoni. Tu će imati priliku probati različite vrste gin tonika i osvojiti vrijedne nagrade.

Mostar Summer Fest je, inače, jedan od najboljih festivala u regiji, a ove godine je po 12. put otvorio svoja vrata, pružajući tri dana vrhunske zabave s impresivnim lineupom kojeg predvode Matija Cvek & The Funkensteins, Zoster, Laka, Urban & 4, i mnogi drugi.

Bulldog Gin je višestruko nagrađivani premium gin, ručno izrađen u engleskoj destileriji s tradicijom dužom od 250 godina. Destiliran u tradicionalnim bakrenim kotlovima, koristi 100% britansku pšenicu i vodu te 12 pažljivo odabranih biljaka iz osam različitih zemalja. Posebno se ističu tri jedinstvene biljke: kinesko lišće lotosa, turski bijeli mak i kinesko zmajevo oko, koje daju Bulldogu izvanredan balans i svjež završetak.

Urban & 4; Mostar Summer Fest

Gin je piće koje podjednako vole i muškarci i žene. Neka istraživanja pokazuju da gin može ubrzati metabolizam, čak i pomoći u čišćenju organizma. S tim u vezi, Winston Churchill je jednom prilikom rekao: “Gin-tonic je spasio više engleskih života nego svi doktori u kraljevstvu,” što dodatno potvrđuje popularnost ovog pića.

Stoga, posjetite Mostar Summer Fest i doživite nezaboravno iskustvo s Bulldog Ginom u Fun Zoni i… uživajte u sofisticiranom okusu ovog vrhunskog pića i prepustite se čaroliji ljeta.