Nakon isporuke broda MSC World Europa, ovaj dosad najinovativniji, ekološki najnapredniji i najuzbudljiviji brod MSC Cruisesa je trenutno na putu prema Dohi (Katar) spreman za svoju svečanost imenovanja koja će se održati 13.11.

Željno iščekivani novi brod ima 22 palube, širok je 47 metara s 2.626 kabina te više od 40.000 m2 javne površine. Ova ultramoderna urbana metropola na moru predstavlja budućnost krstarenja, a ponudit će svijet različitih iskustava pomičući granice onoga što je moguće na moru i postavljajući novi standard za industriju kružnih putovanja.

Goste na brodu čeka:

Spektakularna World šetnica – kucajuće srce broda

Vanjska World šetnica duga je 104 metra te je jedno od najimpresivnijih mjesta na brodu. Omiljen je odabir tijekom dana i večeri uz zabavu, prekrasan pogled na more, a tu ćete pronaći i The Venom Drop @ The Spiral, upečatljivo arhitektonsko remek-djelo i najduži suhi tobogan na moru koji se proteže kroz 11 paluba. Uz šetnicu se nalazi World Galleria koja se prostire na 2.214 m2 uz LED i kinetički kupolasti svod –unutarnja šetnica je savršeno mjesto za kupovanje, objedovanje ili opuštanje uz piće.

Izvanredni gastronomski doživljaji

MSC World Europa vodi svoje goste na gastronomsko putovanje oko svijeta uz izbor od 33 restorana, barova i lounge salona, svaki sa svojim posebnim stilom i ambijentom. To uključuje i 6 specijaliziranih restorana te 7 potpuno novih koncepata barova. Izdvajamo:

  • Chef's Garden Kitchen u suradnji s vlasnikom Michelinove zvjezdice, TV licem i autorom Niklasom Ekstedtom. Fokus na prirodnim sastojcima i konceptu od farme do oceana. Ovaj novi restoran će sadržavati prvi hidroponski vrt, a gosti će uživati u jedinstvenom doživljaju uz master chefove koji će pripremati Ekstedtove izvanredne kreacije u otvorenoj kuhinji s panoramskim pogledom na more kao pozadinom.
  • La Pescaderia, prepoznatljivi mediteranski riblji restoran će posluživati najsvježiju ribu. Sofisticiranost se susreće s ležernim, obiteljskim objedovanjem, nezaobilazna stanica za sve goste!
  • Prva brodska mikropivovara ove kompanije u suradnji s Teom Mussom, osnivačem i majstorom pivarom talijanske craft pivovare Birra Baladin.
  • Coffee Emporium. Ova elegantna i moderna kavana san je svakog poznavatelja kave.
  • Gin Project je nezaobilazno mjesto za sve ljubitelje džina s više od 70 craft džinova i klasičnim koktelima koje vješto pripremaju džin-barmeni koristeći vintage Crawley's shaker.

Nova razina zabave

Gosti svih uzrasta će moći uživati u fantastičnoj zabavi od jutra do večeri uključujući tri nove predstave u stilu koncerta u višenamjenskoj Luna Park Areni; pet novih kazališnih produkcija u kazalištu World Theatre; četiri tematska doživljaja u Panorama Lounge salonu; te kao iznenađenje pop-up izložbe uživo diljem broda.

  • Panorama Lounge na krmi broda će ponuditi raskošnu zabavu s letećim lusterima!
  • Elegantno kazalište World Theatre s 1.153 mjesta će ugostiti originalne produkcije svake večeri krstarenja
  • Svestrana Luna Park Arena je novi multifunkcionalni zabavni prostor gdje će se prikazivati filmovi, održavati natjecateljske igre, dječje aktivnosti i različite tematske zabave
  • U višenamjenskom Sportplexu pronaći ćete autiće iz lunaparka

Najveće dječje područje u floti MSC Cruisesa

Dječje područje na brodu MSC World Europa će biti najveće u floti s više od 766 m2 zatvorenog prostora, 7 soba namijenjenih različitim dobnim skupinama od 0-17 godina osmišljenih u suradnji s partnerima LEGO® i Chicco®. Zabava za djecu i tinejdžere će biti još raznovrsnija s potpuno novim i originalnim igrama i natjecanjima u talentima koja će se održavati u visokotehnološkim prostorima.

Ultimativni sadržaji za wellness i opuštanje

Sa 7 bazena i 13 hidromasažnih bazena raspoređenih na različitim dijelovima broda, svaki putnik će pronaći nešto za sebe bez obzira želi li se opustiti ili uživati u uzbuđenjima i avanturi.

MSC Yacht Club za premium krstarenje

Na brodu MSC World Europa će se nalaziti dosad najluksuzniji MSC Yacht Club koji nudi neusporedivu razinu udobnosti – s još više javnog prostora, proširenim vanjskim prostorima i novim elegantnim apartmanima. Unaprijeđeni javni prostori uključuju potpuno redizajniranu palubu za sunčanje koja se po prvi put prostire na dvije palube, dok se dva potpuno nova prostrana „Owner's“ apartmana pridružuju konceptu „broda unutar broda“ s ekskluzivni pristupom isključivo putem kartice.

Inovativan novi smještaj

MSC World Europa se razlikuje iznutra jednako kao i izvana, s potpuno novim dizajnom kabina i više balkonskih kabina nego na bilo kojem drugom brodu flote. Od luksuznih apartmana s privatnim sadržajima u MSC Yacht Clubu do tradicionalnih kabina i potpuno novih kabina koje gledaju na vanjsku šetnicu – ovdje ćete pronaći visokokvalitetan, udoban smještaj koji će zadovoljiti svačiji ukus uključujući i nove Infinite Ocean view kabine s panoramskim kliznim prozorom koji se, kada je otvoren, pretvara u staklenu balustradu.

Saznajte više o najnovijem brodu MSC Cruisesa ovdje.