Kompanija Avon obogatila je svoju čuvenu Far Away kolekciju mirisa, predstavljajući sofisticirani i luksuzni Far Away Splendoria EDP, koji će svojim autentičnim orijentalnim notama začiniti jesen.

Inspirisan magičnim Bliskim istokom, uz poseban spoj rijetkih i skupocjenih sastojaka, Far Away Splendoria miris pruža osjećaj potpune raskošnosti i orijentalne bajke. U ekskluzivni miris utkan je prvi na svijetu akord bijelog ouda koji predstavlja jedinstvenu mješavinu sastojaka unikatnog mirisa, kreiranu specijalno za Avon.

Agar ulje ili oud, najskuplje i najpopularnije ulje u industriji parfema, koje opisuju kao “rajski miris” ili “svetu aromu” neodoljivo podsjeća na orijent i kreira neponovljivost ovog parfema, dok mirisna nota vanilije ostavlja kremasti i umirujući dojam. Prepoznatljive note crne šljive zavodljivo spajaju ova dva sastojka i stvaraju unikatan miris parfema Far Away Splendoria.

Novi Far Away Splendoria EDP dostupan je po cijeni od 26,90 KM u Avon online brošuri, ali ne zaboravite da kao Avon Član ostvarujete i dodatne popuste.

Više saznajte na www.avon.ba