U jeku praznične euforije svi kreću u potragu za najboljim poklonima za svoje najbliže. Zato pogledajte Avonovu nevjerojatnu prazničnu ponudu s brojnim poklon setovima i limitiranim kolekcijama a sve možete pronaći iz udobnosti svog doma u Mbrošuri kao i u brošuri kampanje decembar.

Čak iako niste vješti pri pakovanju poklona, nedostaje vam vremena ili inspiracije, ne morate brinuti, Avon je pripremio pregršt setova u prazničnom poklon pakovanju, spremnih za darivanje, a pokloni mogu biti isporučeni direktno na vašu adresu.

Ponuda u decembru sadrži već spremne poklon pakete – za nju, za njega, kao i za djecu, a podijeljeni su u nekoliko kategorija – kozmetika, šminka, parfemi, odjeća i kozmetički dodaci.

Limitirana make up kolekcija Winter Wonderland

Uz proizvode iz ove limitirane zimske kolekcije vaš look može biti zaista ikoničan. Palete za oči Quenbee, Red Majesty i Ice Fairy sadrže 9 izrazito pigmentiranih sjena za oči, a dostupne su po cijeni od 22,90 KM. Za potpuni zimski make up tu su i nove nijanse Ultra Matte i Ultra sjajnih ruževa s mješavinom hranljivih ulja, po cijeni od 9,30 KM.

Parfemski setovi za nju i njega

Parfem je uvijek dobar poklon! Svjež miris s notama čempresa, Full Speed set za njega sadrži toaletnu vodu, 75ml, deo roll-on 50ml i 2u1 gel za tuširanje i šampon od 250ml. Cijeli set je dostupan po cijeni od 33,50 KM.

Rare Pearls set za nju sadrži miris od 50 ml, mirisni sprej za tijelo i losion za tijelo. Poklonite nekome kremaste note magnolije, ružinog drveta i senzualne sandalovine. Set Rare Pearls za nju dostupan je po cijeni od 35,50 KM.

Pokloni za najmlađe

U prazničnoj ponudi dostupni su i spremni poklon setovi za djecu kao iz bajke ili omiljenog crtanog filma. Možete odabrati već pakirane tematske setove – Spider-man set koji sadrži gel za kosu, 2u1 gel za tuširanje i šampon, Spider-man EDC u spreju i šarenu ukrasnu vrećicu, po cijeni od 22,90 KM. Frozen set sadrži sprej za raščešljavanje kose, 2u1 šampon i balzam i šarenu ukrasnu vrećicu, po cijeni od 15,90 KM.

Cjelokupna ponuda prazničnih setova i proizvoda u specijalnim pakovanjima dostupna je u Avonovoj Mbrošuri.