Spremite se za najuzbudljiviji sportski događaj u poslovnom svijetu, jer se tradicionalno, posljednjeg četvrtka u septembru, u Sarajevo vraća nova sezona Audi B2B Run utrke. Šesta sezona utrke, koja je postala hotspot poslovne zajednice, održat će se 28. septembra 2023. godine, s početkom u 17:30 sati na Vilsonovom šetalištu.

Zahvaljujući odličnoj organizaciji događaja, prilici za zabavu i druženje prije i nakon utrke te mogućnosti za uspostavljanje i održavanje poslovnih kontakata, Audi B2B Run se pozicionirao kao najpopularniji poslovno-sportski događaj i tembuilding u BiH. Utrka okuplja uposlenike kompanija različitih industrija iz BiH i regiona pod sloganom “Cijela kompanija = jedan tim”, spremne da brane boje svojih kompanija trčeći, hodajući ili navijajući. I ove godine utrka bilježi porast broja učesnika, te najveći teambuilding u BiH iz godine u godinu postaje sve veći.

Zainteresovane kompanije još uvijek mogu da prijave svoje timove i navijače do 18. septembra 2023. godine, odnosno do popunjavanja mjesta na startu.

Audi B2B Run je jedinstven događaj koji povezuje uposlenike kroz sport i aktivan život, te se pokazao učinkovitim alatom za promovisanje zdravog načina života, te povećanje zadovoljstva, motiviranosti i timskog duha uposlenika.

Nakon utrke duge 5 km, svi učesnici će uživati u druženju uz proglašenje pobjednika na najvećem afterwork i after run party-u uz energičnu DJ Mex.

Od prve B2B Run utrke, kompanija Porsche BH sa premium brendom Audi prepoznala je vrijednost aktiviranja zaposlenika i podržala sve napore da se poslovna zajednica digne na noge i to doslovno. Audi, kao dugogodišnji naslovni sponzor utrke, tradicionalno će po 6. put ujediniti trčanje i business na Audi B2B Run utrci. Zvanična voda utrke je Oaza, a podršku organizaciji najveće poslovno-sportske utrke i teambuildinga u Bosni i Hercegovini pružaju i partneri: Turistička zajednica Kantona Sarajevo, kompanija R&S, Avalon Sports & Health Club.

Za više informacija o Audi B2B Run utrci i prijave posjetite b2brun.ba.