Nakon dvije godine takmičenja u online formi, Young Lions BiH se vraća u svoje prirodno stanište. Pozivaju se mlade lavice i lavovi da svojom prijavom oslobode nagomilanu kreativnu energiju i u stimulativnoj atmosferi razviju svoje kreativne i komunikacijske vještine.

U napeta 24 sata, učesnici će imati priliku da iskažu svu širinu svog talenta i na zadati brief odgovore kreativnim rješenjem koje obuhvata sve ciljeve kampanje i u idealnom svjetlu predstavlja zadani proizvod ili uslugu. Pobjednički tim će osvojiti priliku da učestvuje na oficijelnom Young Lions takmičenju u Kanu.

Takmičenje se održava u tri kategorije: Dizajn, Digital i PR. Prijave za timove od dvije osobe do 30 godina starosti otvorene su do 10.04.2023. godine.

Young Lions BiH nije samo uzbudljivo takmičenje za mlade već i projekat humanitarnog karaktera. Klijent takmičenja je neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva koja bez naknade dobiva sve materijale producirane od strane takmičara.

Zato pokažite svoje lavlje srce, „zagrizite“ kao nikada ranije i u inspirativnoj atmosferi pomjerite granice svoje kreativnosti!

Za više informacija, pišite na info@branding.ba.