Koliko puta se zagledamo u Mjesec, maštajući o svim onim stvarima koje nas čekaju? Pogled u nebo puno zvijezda i srebrnu mjesečinu inspiše nas da se ohrabrimo i odlučimo na velike korake, jer snaga uvijek leži u nama samima!

Još kada bi mjesečina imala miris, kakav bi bio?

Entuzijasti i svjetski stručnjaci iz kuće Avon, koja njeguje ljepotu i snagu žene već 137 godina, donose odgovor na ovo pitanje. Najnovija mirisna nota iz bogate Avon kolekcije nosi naziv Far Away Beyond the Moon, simbolizirajući miris snova, noći koje inspirišu i moć mjeseca.

U noći uoči mladog Mjeseca koji simbolizira novi početak, na ekskluzivnom eventu u romantičnom i mističnom sarajevskom restoranu 4 sobe gospođe Safije, kompanija Avon predstavila je ovaj zamamni miris.

Ovaj luksuzni koncentrisani parfem u svom srcu nosi jedinstveni i pomalo misteriozni Belle de Nuit cvijet, koji svoj intenzivni miris širi otvarajući latice samo pri svjetlosti mjesečine. Hipnotizirajuće mirisno iskustvo dodatno duguje i savršenoj kombinacijui cvjetnih i orijentalnih nota, među kojima su se našle bogata i mirisna sandalovina, kao i svježa i slatka divlja trešnja. A veća koncentracija mirisnog ulja omogućit će da on traje duže od 8 sati.

Far Away dostupan je u Avon brošuri i na web stranici www.avon.ba po cijeni od 36,90 KM. Osim toga, uz naručeni parfem po posebnoj cijeni možete naručiti i Far Away set, koji se sastoji od nježnog i istovremeno intenzivnog losiona za tijelo, kao i mini mirisa od 10 ml, idealnog za torbicu!

Osjetite auru i intrigu novog Avon parfema i prepustite se magiji mjesečine koja će vas dugo nositi na svojoj svjetlosti – daleko, daleko, sve do ispunjenja snova.