U okviru drugog po redu „Run&More Weekend“ festivala u subotu, 20. aprila očekuje nas spektakularna žurka na otvorenom koju „Run&More Community“ i ove godine organizuje u saradnji sa Fresh Wave festivalom.

Ovaj put DJ pultom na Main stage-u tvrđave „Kastel“ kormiliraće fantastični „golden boy“, jedan od najcjenjenijih izvođača, koji je mnogo puta nastupao na najvećim svjetskim binama i plesnim destinacijama – Mr. DJ James Zabiela!

James je nastupao na Fresh Wave festivalu kao headliner Main stagea, a ovo je prilika da ponovo uživamo u jedinstvenim vještinama jednog od najcjenjenijih izvođača u svijetu elektronske muzike. Isto veče nastupiće G. Edd i jedan od regionalnih velikana techno zvuka, a ujedno i jedan od resident DJ Fresh Wave festivala Mladen Tomić.

Na ovaj način nastavlja se uspješna saradnja R&M Community-a i Fresh  Wavea, započeta prošle godine, kada su pred više hiljada posjetilaca u okviru „Run&More Weekend“ festivala na banjalučkoj tvrđavi Kastel nastupili Tomcraft, Bang La Decks i resident DJ Fresh Wave festivala Nebs Jack.