Tradicija, uspjeh, misterij, punoća okusa i dobro društvo riječi su koje nas, između ostalih, asociraju na najpoznatiji viski, viski gospodina Jaspera ‘Jack’ Daniela, uz kojeg se i danas vežu mnoge intrigantne priče.

„Svaki dan kada ga radimo, raditi ćemo ga najbolje što možemo“, moto je koji je kroz godine ovaj viski doveo na prepoznatljiv nivo kvalitete, a ime povezao sa najuspješnijim ljudima i pričama današnjice. I tako postao jedan od najpoznatijih i najprodavanijih viskija u svijetu.

Jack Daniel's je uvijek neizostavni diouspješnih priča, pa tako i Play Media Daya, regionalnog komunikacijskog događaja koji će na banjalučkom Kastelu 19. okupiti regionalne agencije, medijske kuće na interaktivnom događaju gdje će prisutni imati priliku da saznaju nove trendove, zanimljive informacije iz svijeta kreative, marketinga i medija, te da se ostvare nove saradnje i prijateljstva.

Posjetite nas, osvježite se uz najpoznatiji Jack Daniel's koktel Lynchburg Lemonade i saznajte novosti iz svijeta marketinga i medija.