U centru Sarajeva jučer je upriličeno otvorenje preuređene prodavnice sportske opreme SportLife.

Iako je ovaj bh. brend već odavno dobro poznat kupcima u Sarajevu nekoliko godina je nezaobilazna destinacija za ljubitelje sporta i sportskog stila, nova je poslovnica sada preuređena, a koncept prilagođen najvišim standardima i zahtjevima kupaca.

Sportlife_3

“Na tržištu Bosne i Hercegovine smo prisutni od 2005. i već cijelu deceniju pratimo kretanja tržišta, trendove i navike potrošača. Uz preuređenje prostora, koncept trgovine smo u potpunosti prilagodili željama i zahtjevima naših kupaca ne samo u pogledu asortimana i njegove preglednosti u prostoru, nego i u cjenovnom smislu”, ističu iz uprave društva Benefit d.o.o. pod čijim je okriljem SportLife.

Na dan otvaranja u Ulici Ferhadija mnogobrojne kupce i goste, sportiste i sportistkinje, javne ličnosti, u ime kompanije zvanice je pozdravila Maja Čengić, poznato TV lice, a sam događaj je otvorila plesna grupa Street feet academy svojim sjajnim hip-hop akrobacijama uz DJ-a. Za kupce je priređena i nagradna igraa, dok je na dan otvorenja cjelokupan asortiman, koji uključuje poznate sportske brendove poput Nike-a, Adidasa i Conversa, snižen za 20%. Za one koji danas nisu uspjeli doći na otvorenje SportLife-a osiguran je popust od 30% na odabrane artikle u naredna dva dana.

 Sportlife_1