U modernom ruhu, napravljenom po posljednjim svjetskim trendovima, svečanom ceremonijom otvoren je još jedan Alma Ras butik, ovaj put u Grand Centru, na Ilidži. U potpuno novom enterijeru oplemenjenom ukrasnim, jedinstvenim elementima uživali su mnogobrojni kupci, prijatelji i saradnici. Ceremoniju su svojim prisustvom uveličale Džejla Glavović-Očuz, Ana Bavrka, Andrea Tomašević Kolenda i druge poznate gošće.

„Otvorenjem još jednog butika u Sarajevu slijedili smo želje i potrebe naših vjernih kupaca koji su prepoznali kvalitet brendova Alma Ras i Manners. Vjerujemo da ćemo opravdati ukazano povjerenje kada je u pitanju fino donje rublje i spavaći program, a ugođaj kupovine u ovom butiku će zasigurno biti jedinstven“, riječi su Mervane Muhović, PR-a kompanije Alma Ras.

U novootvorenom butiku, kupci će moći pronaći bogat sadržaj donjeg rublja i spavaćeg programa, počevši od Basic linija pa sve do onih najekskluzivnijih čiji modeli prate svjetsku modnu scenu. Krojevi koji laskaju vašoj ženstvenosti, raskošna čipka i suptilni neodoljivi detalji pečat su modela nove sezone. Nisu zaboravili niti muškarce, pa su snažnijem spolu posvetili muževniji kutak s basic ali i kolekcijskim komadima. Povodom promocije nove kolekcije, posebne pogodnosti čekaju na sve kupce.