Cijelu godinu željno iščekujemo upravo te dvije sedmice ljeta, a magične riječi „godišnji odmor“ kod velikog broja porodica iziskuju mnogo truda, štednje, odricanja…

I kažu ljudi „ma isplati se“.

A šta ako se ne isplati?

Šta ako, umjesto na plaži, odmor provedete u krevetu sa temperaturom ili u toaletu zbog stomačnih tegoba (ili dijareje izazvane virusima ili bakterijama)?

Za bezbrižno prepuštanje čarima ljetovanja, potrebno je biti spreman!

Potrebno je, na vrijeme, misliti o putnoj apoteci, odnosno lijekovima i proizvodima koji mogu biti od dragocjene pomoći u rješavanju najčešćih zdravstvenih problema koji se mogu javiti na putovanju.

A najčešći zdravstveni problem tokom putovanja je putnička dijareja ili proliv. Promjena mjesta boravka, visoke temperature i lošiji higijenski uslovi doprinose zagađenju vode i hrane, što dovodi do stomačnih infekcija praćenih dijarejom.

Zato je jedan od neizostavnih dijelova putne apoteke zasigurno Probiotic koji obogaćuje crijevnu floru i doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije probavnog sistema. Osim što riješava tegobe dijereje, stručnjaci ga preporučuju i preventivno, baš u vrijeme putovanja i učestalih crijevnih infekcija. Zato se savjetuje da se sa uzimanjem probiotika počne tri do pet dana prije planiranog puta, kao i svo vrijeme boravka. Ne treba zaboraviti ni da su stomačne tegobe najčešće u dječijem uzrastu, pa njih treba posebno zaštiti Probioticom prije polaska na put.

Hemofarmov Probiotic sadrži optimalni sastav i broj probiotskih bakterija, pa je dovoljna samo jedna kapsula na dan za očuvanje balansa crijevne mikroflore i sprečavanje stomačnih tegoba.

Uživajte u ljetu.