Pepeljuga je dokaz da jedan par obuće može promijeniti život! A već nekoliko godina  i mi možemo napraviti značajnu promjenu u svom životu uz Walkmaxx®.

U susret proljeću, Walkmaxx® je u Sarajevo City Centru s ponosom predstavio novu proljeće/ljeto kolekciju obuće. Mali manekeni agencije Swan Models Management by Džejla Glavović otvorili su modnu reviju, a uslijedilo je predstavljanje nove kolekcije za proljeće/ljeto 2018. u izvedbi manekenki i manekena iste agencije.

Program je vodila poznata voditeljica Almasa Lazović, a pistom je prošetala i profesorica Gordana Topić koja Walkmaxx nosi već godinama. U publici smo vidjeli i direktoricu Sarajevo Fashion Film Festivala Amelu Radan koja je uz odličnu plesnu tačku članova Centra za zdravo starenje Općine Novo Sarajevo i sama zaplesala.

Članovi Centra za zdravo starenje Općine Novo Sarajevo pokazali su koliko je Walkmaxx obuća lagana i udobna kako za šetnju tako i za ples.

Walkmaxx® obuća je sinonim za udobnost. S pažnjom dizajnirana, isključivo za siguran i udoban korak, prisutna na tržištu od 2011. godine, ispunjava svoju misiju pružanja funkcionalnosti, dodatne udobnosti i izvrsnog stila sa svakim parom obuće.Walkmaxx® brand donosi energiju u svakodnevni život ljudi i inspiriše ih da budu aktivni.

Bez obzira na povod ili godišnje doba, Walkmaxx® obuća vam nudi sve, od zimskih čizama do papuča, a dizajnirana je s pažnjom da nježno podupire noge u pokretu. Kada proizvodi cipele, Walkmaxx® brand koristi najbolje materijale i najnovije tehnologije kako bi osigurao da kupci dobiju najbolje za svoja stopala.

Walkmaxx® pazi na vaša stopala, a njegov jedinstveni zaobljeni đon je ono po čemu je prepoznatljiv jer upravo dinamički zaobljen đon osigurava da vaš hod bude udoban i bezbolan.