Vučji trn, supervoće bogato mješavinom antioksidanata, nezasićenim masnim kiselinama, vitaminima C, E i A, pomaže u zaštiti kože od UV zračenja i slobodnih radikala, te je odličan izbor za zimsku njegu koja će vas revitalizirati.

Weleda linija za njegu tijela od vučjeg trna savršeno hrani kožu, podstiče prirodni metabolizam kože i pomaže joj da zadrži sopstveni zaštitni sloj uz svježi, voćni miris koji opušta i okrepljuje tijelo.

Kremasti losion za tuširanje od vučjeg trna, bogat je antioksidansima, pomiješan sa svježim aromama narandže, mandarine i grejpa pruža revitalizirajući osjećaj prilikom kupanja ili tuširanja. Sadrži mliječnu kiselinu koja obnavlja prirodnu pH ravnotežu kože.

Revitalizirajući losion za tijelo od vučjeg trna, od čistih prirodnih esencijalnih ulja oživljava čula i vašu kožu. Ovaj intenzivni, njegujući losion donosi novu energiju u vaše tijelo, misli i duh, pružajući potrebnu zaštitu.

Okrepljujuće ulje za njegu tijela od vučjeg trna, štiti od štetnih uticaja okoline, kao i stresa izazvanog modernim načinom života. U saradnji sa laganim uljem sezama, revitalizirajući vučji trn pomaže da se vaša koža osjeća mekanom i glatkom.

Intenzivna krema za ruke od vučjeg trna, štiti suhe ruke suzbijajući gubitak vlage i sanirajući pukotine na koži. Intenzivno hidratizira i reguliše prirodni balans kože, dok pčelinji vosak pruža dodatnu zaštitu. Grube ruke postaju mekane i nježne, bez osjećaja masnog filma.