Vježbanje ima pozitivan utjecaj na naše raspoloženje jer pojačava pozitivne i smanjuje negativne emocije bez obzira na to koliko dugo vježbamo.

Sportske kapri hlače razveselit će sve modne trendseterice inspirirane aktivnim stilom života. Mikro melanž u kombinaciji s tilom kombinacija je koja pristaje svakoj ženi. Hlače oduševljavaju udobnim materijalom iz tankih i laganih mikro vlakana, koja omogućuju odvajanje vlage od kože i pobrinu se da vaše tijelo bude uvijek suho, modernim krojem i nosivošću, kao i  time što ostavljaju maksimalnu slobodu kretanja.

Za sportske aktivnosti odličan izbor biti će sportski grudnjak sa zatvaračem, koji će vas osvojiti svojim funkcionalnim krojem, suvremenim Coolmax materijalom, koji je izuzetno prozračan, uravnotežuje vlagu i primjeren je i za više stupnjeve opterećenja sportašica, podstavljenim naramenicama i mrežicom na leđnoj strani za veću udobnost, bešavno oblikovanim košaricama, podstavljenima pjenom, koje omogućuju optimalno prilijeganje i udobnost, te funkcionalnim zatvaračem kojim na prednjoj strani možete prilagoditi zakopčavanje i čvrstinu obuhvaćanja za vrijeme vježbe.

Kombinacija s pamukom pobrinut će se za vašu udobnost i opušteno kretanje.