Pod sloganom „Drink more“ kompanija Vitinka je lansirala novo litarsko pakovanje prirodne izvorske vode sa sport-lok čepom.

U pitanju je pakovanje koje predstavlja idealnu mjeru za pravilnu hidrataciju organizma u toku fizičkih aktivnosti koje nas čekaju u ljetnom periodu. Lansirano je je upravo uoči najvećeg sportskog i zabavnog događaja u Banjaluci, Vivia run&more festivala, čiji je kompanija Vitinka sa svojim brendom Vivia i generalni sponzor.

„Novom flašom i sloganom „Drink more“ htjeli smo da obezbijedimo svojim kupcima praktično pakovanje i podsjetimo na važnost povećanog unosa tečnosti kada je organizam izložen dodatnom naporu. Izuzetno smo ponosni što smo generalni sponzor „Vivia run&more Weekenda“. Ovaj događaj koji promoviše sport i zdrav život idealna je prilika da predstavimo novo pakovanje Vivie i omogućimo svim sportistima i rekreativcima idealnu mjeru za optimalnu hidrataciju“, izjavio je direktor marketinga Vitinke, Mirko Savić.

Podsjećamo, Vivia je prirodna izvorska voda koja izvire u Raševskom kraju. Sadrži sve potrebne minerale za uspostavljanje ravnoteže u procesu hidratacije tijela. Brzo nadoknađuje tekućinu i elektrolite izgubljene pojačanom fizičkom aktivnosti.

„Drink more“ dok si u pokretu, bilo da trčiš, vježbaš, igraš neki sport ili samo pješačiš – optimalna hidratacija je ključna za normalno funkcionisanje organizma prije, u toku i poslije bilo kakve fizičke aktivnosi“, dodaju iz kompanije Vitinka.