Vlašićki hotel Blanca ovog vikenda ugostio je eminentnu grupu voditelja ugostiteljskih objekata, barmena i koktel majstora na još jednom vikend druženju „BarCraft by G3 Spirits“.

Inspirisani idejom razmjene iskustava i znanja, te činjenicom da su već dugi niz godina zastupnici najpoznatijih vrhunskih proizvoda, G3 Spirits kompanija je po drugi put organizirala BarCraft druženje s ciljem boljeg upoznavanja, unapređenja usluga i prezentacije proizvoda. Jägermeister, Jack Daniel's, Hendrick's Gin, Glenffidich viskiji, Southern Comfort i Thomas Henry premium bezalkoholna pića, samo su dio široke palete proizvoda s kojim su se gosti i gošće mogli bolje upoznati tokom vikenda, ali i saznati nekoliko zanimljivih činjenica, poput one da se ove godine obilježava 20 godina Jägermeistera u BiH.

U ugodnoj atmosferi Vlašićke ljepotice Blance, prisutni su mogli uživati u nizu aktivnosti koje im je G3 Spirits tim pripremio.

Edukativni program činila su predavanja brend managera o brandovima koje vode. Tako smo mogli čuti zanimljive detalje o najpoznatijem njemačkom biljnom likeru, Jägermeisteru, o njegovom sastavu koji sadrži čak 56 različitih biljaka ali i činjenici da se pravilno konzumira na – 18°C. U nastavku smo čuli i zanimljivosti iz života tvorca Jack Daniel's viskija, Jaspera ‘Jacka’ Daniela, detalje o njegovoj ‘obitelji’ viskija kao i različitosti okusa i načina proizvodnje koji su specifični za svaki od pojednih članova najpoznatije američke viski obitelji.

Različitosti okusa gošće i gosti su najbolje „okusili“ kroz viski radionicu, degustirajući razne viskije iz Jack Daniel's obitelji, ali i iz obitelji Glenfiddich viskija, najnagrađivanijeg svijetskog single malt viskija od kojih je jedan star čak 18 godina.

Druženje je nastavljeno uz predavanje o najneobičnijem ginu na svijetu, Hendrick's ginu, koji je najbolje konzumirati posluženog uz svježi krastavac i Thomas Henry tonik!

Začin edukativnog programa svakako je bila koktel radionica pod vodstvom koktel majstora Branka Popovića iz Banje Luke. Lynchburg Lemonade, Jäger Q, Jäger Fresh i Southern Comfort Scarlet O'Hara samo su neki od koktela koji su se našli na meniju za degustaciju ali i samostalno spravljanje.

Nakon edukativnog dijela gosti su uživali u večeri i zabavnom dijelu koji je za njih spremio G3 Spirits tim.

„BarCraft by G3 Spirits ima za cilj na jednom mjestu okupiti osobe iz ove branše i putem razmjene iskustava i stjecanjem novih znanja pružiti našim gostima, ali i gostima njihovih ugostiteljskih objekata još veći užitak u konzumaciji poznatih svjetskih alkoholnih brandova“, poručili su iz G3 Spiritsa.