Na zahtjev i veliko oduševljenje potrošača, od 26. aprila počinje nova nagradna igra Grand kafe koja je jedinstvena na teritoriji cijele BiH jer svako ko sakupi dobija. Nakon desetina hiljada podijeljenih poklona u prethodne dvije godine i ove godine možete učestvovati u nagradnoj igri Vidim ti siguran dobitak.

Grand kafa je poznata u cijelom regionu po svom kvalitetu. Definiše je i miris i ukus, a i stalna briga prema potrošačima. Zbog njihovih kontinuiranih pohvala i pozitivnih reakcija, Grand kafa ih i ove godine nagrađuje, ovog puta emajliranim Metalac šerpama sa staklenim poklopcem posebnog dizajna. Riječ je o posuđu  vrhunskog kvaliteta i odličnom dodatku Metalac tavama i tepsijama koje je Grand kafa podijelila u protekle dvije godine na teritoriji cijele BiH.

U naredna dva mjeseca koliko će trajati nagradna igra, dok uživate u svojoj omiljenoj kafi imate priliku sakupljati kesice Grand Gold ili Grand Aroma kafe od 200gr i 500gr. Potrebno je da sačuvate prazne kesice i kad sakupite dovoljan broj za željeni poklon, pozovete besplatan telefon EuroExpress brze pošte 0800 51 100. Poklon možete preuzeti u najbližoj poslovnici EuroExpressa ili ga poručiti na kućnu adresu potpuno besplatno.

Za sakupljena pakovanja 3kg Grand kafe učesnici dobijaju plitku šerpu sa staklenim poklopcem. Za 4kg dobijaju plitku šerpu sa staklenim poklopcem srednje veličine i za 5kg duboku šerpu sa staklenim poklopcem.

Više informacija o nagradnoj igri Grand kafe mogu se pronaći ovdje.