Uskrs nam je pred vratima! Provedimo ga uz All inclusive light ponudu u hotelu Well**** Terme Tuhelj.

Povedite svoju porodicu ili prijatelje na nezaboravnu avanturu uz All inclusive light ponudu u kojoj možete uživati u bogatom samoposlužnom Well doručaku, laganom ručku na samoposlužnom stolu uz ponudu vitalnih jela te večeri sa širokim izborom zagorskih i nacionalnih specijaliteta te posebno pripremljenim jelima na show cookingu s uključenim pićima kod svih obroka.

Na Vodenom planetu očekuje vas neograničeno kupanje s odličnom animacija za sve uzraste. Mali zeleni svemirac Tuhi koji će vas oduševiti svojim kreativnim radionicama, nagradnim igrama, sportskim takmičenjima i plesom te ZORB, velike vodene lopte u kojima se gosti mogu vrtjeti, skakati ili samo odmarati te novi tobogani. All inclusive ponuda sadrži i neograničeno korištenje fitness centra u kojem možete izgubiti nagomilane kilograme i pripremiti se za toplije dane te opuštanje u Svijetu sauna u kojem preporučuju panoramsku saunu te odlične sauna programe.

Očekuje vas i korištenje sportskih sadržaja te posebni tretmani u SPAeVITA centru gdje jednostavno morate isprobati wellness tretmane u privatnim spa dvoranama ili pak krenite na put dalekog Istoka i isprobajte tursko kupatilo, hamam. Svejedno je koji tretman ćete koristiti, bitno je da se na trenutak posvetite sebi. Kako bi doživljaj bude još veći, povedite i svoju djecu u istraživanje wellness sadržaja jer su u Termama Tuhelj pripremili posebno vrijeme u Svijetu sauna za porodice, kao i posebne wellness spa tretmane.

Za vrijeme Uskrsa pripremili su i  dodatan porodični bonus, gratis boravak za dvoje djece.

Više na www.terme-tuhelj.hr.