UNIQA osiguranje ove godine zvanična je osiguravajuća kuća najvećeg muzičkog festivala Demofest koji obilježava svoj 11. rođendan ove godine.

“Drago nam je što je ove godine baš UNIQA osiguranje zvanično osiguranje jednog od najboljih muzičkih događaja u regiji. Demofest ima veliki uticaj na tok urbane muzike, svake godine okupi veliki broj mladih ljudi koji na ovom festivalu mogu pokazati svoj kvalitet kada je rock-n-roll u pitanju. Jako nam je drago što je Banja Luka domaćin jednog ovako kvalitetnog festivala. Zahvalni smo na prilici da sa Demofestom na ovaj način proslavimo našu saradnju i njihov jedanaesti rođendan. Želimo im puno uspjeha i u budućnosti, a svim posjetiteljima ovogodišnjeg Demofesta želimo poručiti da je ove godine dobra zabava i osigurana”, istakla je Vildana Skorupan, marketing menadžerica UNIQA osiguranja.

Brankica Janković, direktorica Demofesta zahvalila se na podršci UNIQA osiguranja: “Sigurnost svih naših učesnika nam je svake godine na prvom mjestu, a UNIQA je bila logičan izbor prilikom odabira osiguranja. Biće ovo tri najbolja dana u Banja Luci, sigurni smo.”

UNIQA osiguranje tokom prethodnih godina pokrovitelj je velikog broja muzičkih i sportskih manifestacija od društvenog značaja. Kroz podršku ovakvim i sličnim projektima, koji potiču ispunjenje punog potencijala svake mlade osobe, UNIQA pokazuje svoju odgovornost prema zajednici.