Vodeći računa o potrebama i mogućnostima penzionera, UniCredit Bank je kreirala posebnu ponudu kredita s novim pogodnostima prilagođenim za ovu vrstu populacije.

Specijalna akcija kredita traje do 28. februara 2015. godine i namijenjena je korisnicima Federalnog zavoda za penzijsko i invalidsko osiguranje (FZ PIO/MIO), koji do dospijeća kredita mogu imati maksimalno 75 godina.

Nenamjenski gotovinski kredit moguće je podići u maksimalnom iznosu do 20.000 KM, uz maksimalni rok otplate do 7 godina. Za kredite s rokom otplate do 5 godina kamatna stopa je fiksna. Kredit se realizira uz policu osiguranja života, koja se plaća iz naknade za obradu kredita i ne opterećuje mjesečnu ratu. Osiguranje štiti porodicu korisnika kredita, jer u slučaju nastupa nesretnog događaja osiguravajuća kuća preuzima otplatu ostatka duga po kreditu.

Detalje o kamatnim stopama, cijenama i troškovima ove financijske usluge moguće je dobiti u poslovnicama UniCredit Bank ili na namjenski pripremljenim reklamnim lecima, ali i putem besplatnog info telefona 080 081 051 ili info adrese: info@unicreditgroup.ba.

UniCredit Bank i ovom akcijom kredita nudi konkretna rješenja za potrebe svojih klijenata, nastojeći im biti partner u svim životnim situacijama.