U prekrasnom ambijentu Mostarskog Starog grada, u koncept shopu Bazaar, Olival je predstavio liniju proizvoda za zaštitu od sunca, njegu lica i tijela. Druženje za predstavnike i predstavnice medija, blogere, blogerke i ostale goste, otvoreno je modnom revijom unikatne linije odjeće branda Cup View, u koju se izvrsno uklopio brand prirodne kozmetike.

Kompanija Olival odavno je osvojila tržište i potrošače prirodnim kozmetičkim proizvodima i tradicijom dugom već  23 godine. Olival danas broji 105 proizvoda u osam različitih linija za njegu lica, tijela, kose, suha ulja, proizvode za zaštitu od sunca, protiv komaraca, njegu stopala,  farma gelove,  a ove godine su lansirali i novitete u liniji za zaštitu od sunca, zatim certificirane linije proizvoda za njegu kose i dezodoriranje i hijaluronski serum s uljem smilja.

Aktualnu sunčanu sezonu teško je zamisliti bez proizvoda za zaštitu od sunca, pa je tako naglasak predstavljanja bio na liniji Sun proizvoda za zaštitu lica i tijela za odrasle i djecu te proizvode za ubrzano tamnjenje. Svi proizvodi za zaštitu su vodootporni, sadrže kombinaciju mineralnih i hemijskih filtera koji pokrivaju UVA i UVB spektar sunčevih zraka, a bazu čine prirodni sastojci poput ekstra djevičanskog maslinovog ulja i kakao maslaca koji kožu dubinski njeguju i hrane. Pri predstavljanju proizvoda za zaštitu, naročit naglasak stavljen je na odabir adekvatnog zaštitnog faktora, pa su tako osobama sa svjetlijom kožom namijenjeni proizvodi s većim zaštitnim faktorom, SPF 30 i 50, dok će tamniju put odlično zaštititi preparati sa SPF 15 i 20. Poklonice lijepe preplanule brončane boje pokazale su naročit interes za Olival Pekmez i SunTané suha ulja za ubrzano tamnjenje te već poznata Čarobna suha ulja za njegu kože, dodatno poželjna i radi prekrasnog  mirisa zbog čega ih je moguće koristiti na vratu i dekolteu umjesto parfema.

Olival kozmetika odiše prirodom i u svojim formulacijama sadrži samo prirodne sastojke što je dodatno potvrđeno i linijama s NATRUE certifikatom za prirodnu kozmetiku. Pomno usklađeni prirodni sastojci namijenjeni su i najosjetljivijoj koži, nemaju negativan učinak na kožu niti okoliš, s krajnjim  rezultatima njegovane i zdrave kože.