Poznati i uspješni fudbaleri Fudbalskog kluba Željezničar, Srđan Stanić, Siniša Stevanović, te golman Vedran Kjosevski na čelu s trenerom Slavkom Petrovićem posjetili su butik Manners u sarajevskoj Titovoj ulici.

„Izuzetna nam je čast prisustvovati današnjem eventu, ali i isprobati krojeve nove kolekcije proljeće-ljeto 2017. brenda Manners koji je još jednom pokazao da su udobnost i kvalitet prioriteti prilikom kreiranja ovog rublja“, riječi su trenera Željezničara Slavka Petrovića.

„Manners rublje čini da se osjećam ugodnije na terenu i van njega. Uvijek biram donji veš ovog poznatog i prije svega kvalitetnog brenda“, istakao je Siniša Stevanović.

Svojom ponudom, spajanjem popularnih svjetskih trendova, kroz aktuelne boje i krojeve, ovaj brend zadovoljava i najistančanije ukuse, komentar je svih prisutnih na okupljanju.

Kreativni tim brenda Manners iz sezone u sezonu prati trendove, te sa mnogo pažnje stvara donje rublje i spavaći program za modernog i uspješnog muškarca. Kada su u pitanju muškarci koji su odvažni i smjeli, muškarci 21. stoljeća, muškarci koji vode računa o svom izgledu, brend Manners je tu da zadovolji njihove potrebe.

Za osjećaj užitka koji traje, Manners-Man in motion!