Da li ste spremni za do sada neviđeni spektakl kada su u pitanju fudbalski događaji? Upoznajte se sa najnovijom adidas Cold Blooded fudbalskom kolekcijom i lično testirajte modele kroz zanimljive fudbalske igre.

Mjesto održavanja je Sarajevo, Dom mladih na Skenderiji, u ponedjeljak 26. februara 2018. godine s početkom u 17.30 sati.

Sve učesnike očekuju zanimljive nagrade, a pobjednike posebne adidas nagrade. Preduslov za učešće je prethodna prijava putem online aplikacije ili u Sport Life radnjama na Ferhadniji ili u SCC-u.

Dom mladih će biti podijeljen na četiri kornera:

  1. Korner za takmičenje u fudbalskim umijećima – prilika da u novim adidas Cold Blooded modelima kopački učestvujete u improvizovanim fudbalskim igricama i pokažete fudbalsko umijeće. Najboljih šest takmičara očekuju i vrijedne adidas nagrade.
  2. Korner sa izloženim modelima iz adidas Cold Blooded kolekcije: Copa, Predator, X – prezentacija novih adidas kopački injihovih poboljšanih karakteristika.
  3. Korner sa digital igricama – za sve one koji su bolji u pokazivanju svojih vještina putem digitalnih igrica tu je i korner gdje možete pokazati svoje vještine u digitalnoj fubalskoj igrici.
  4. Korner za fotografisanje – na trenutak ćete imati priliku da osjetite kako je biti poznati svjetski fudbaler: fotografišite se u siluetama Messija, Pogbe ili Sureza.

Kako se prijaviti?

U Sport Life radnjama možete popuniti prijavni formular, a putem posebne online aplikacije za prijavu na Sport Life Facebook stranici odgovorite na kratka kviz pitanja na temu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Prijave traju do 25. februara 2017. godine. Posljednji dan za prijavu je 24. februar u ponoć.

Ovaj spektakl će upotpuniti i druženje sa specijalnim gostima iz sfere sarajevskog fudbala:  Anel Šabadžanović, Stojan Vranješ i Ajdin Mujagić. Pažnju prisutnih će privući poseban fudbalski performans koji će izvesti freestayler Samir Salčin iz Mostara.

Vidimo se u Domu mladih u Sarajevu 26. februara 2018. godine od 17.30 sati.