Najfiniji materijali koji nježno miluju kožu, besprijekorna udobnost, te superiorna kvaliteta elegantne čipke odlike su nove Alma Ras kolekcije koja će i ovog proljeća žene ostaviti bez daha.

Dašak pravog uzbuđenja daje popularni leopard dezen na pidžamama i spavaćicama postavljajući zanimljivu dilemu: da li u tome spavati ili pak odijenuti za izlazak. Od razigranih dezena preko udobnih i klasičnih modela, pa sve do šarmantnih i izrazito seksepilnih kombinacija ukrašenih finom čipkom, Alma Ras vas vodi u svoj senzualni svijet.

Kako ne bi samo žene uživale u lijepim i udobnim materijalima i ovoga proljeća muški brand Manners, koji je nastavio tradiciju kvalitete Alma Ras proizvoda, predstavit će novu liniju donjeg rublja i spavaćeg programa za savremenog muškarca hrabrog duha i spremnog za nove izazove. A za mališane se uvijek biraju najbolji materijali koji omogućuju neometano kretanje, te dizajn koji prati trendove. Osvježavajući koktel moderne tirkizne, pink i bijele boje sa romantičnim detaljima, poput kontrastne krošete, čipkaste gumice i satenskih mašnica, učinit će svijet djevojčica nezaboravnim. Za dječake, u skladu s godišnjim dobom, isprepliću se nijanse sunčanog neba i mora u kasno ljetno popodne.

Savršen spoj Alma Ras i Manners donjeg rublja i spavaćeg programa zadovoljit će potrebe cijele porodice.