HT Eronet je i ove godine Telekomunikacijski sponzor NetWork 9 konferencije, koja će se održati u Neumu od 27. do 29. marta 2019. godine, pod sloganom “Connecting the Dots”, a upravo taj slogan se odlično uklapa i HT Eronetovu ideju nastupa na konferenciji, kako je rekao Član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT Eroneta, Tomislav Ruk:

“HT Eronet je telekomunikacijski sponzor NetWorka od samog početka održavanja konferencije. Osim prezentacije naše aktualne ponude, konferencija je idealna prilika da se kolege susretnu s drugim kolegama iz branše, uspostave kontakte, razmijene vrijedna iskustva i ostvare partnerske odnose. To je jako važno, povezati sve točke, pronaći nova rješenja u interesu krajnjih korisnika. To je najveća vrijednost NetWorka.”

HT Eronet, koji je prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u „Digitalnu kompaniju za digitalno doba“, svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji će se fokusirati na područje Internet (cyber) sigurnosti i predstaviti uslugu Firewall as a Service, koja poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim odrednicama za različite lokacije i vrste uređaja.

Vijesti o NetWork 9 konferenciji potražite i na službenoj stranici konferencije i na društvenim mrežama, a više o HT Eronet ponudi na redizajniranim web stranicama.