Ukoliko ste mislile da ste jedine koje još uvijek nisu smislile šta da kupe svojim partnerima, prevarile ste se. Vjerujemo da je među vama mnogo onih koje čekaju posljednji čas za kupovinu poklona za Dan zaljubljenih, zato smo odlučili da vam pomognemo oko izbora poklona, posebno ukoliko je vaš partner sportista, rekreativac ili jednostavno voli ležeran i sportski stil.

Idealan poklon za fudbalere i fudbalske fanove

Svakako da svi dobro znamo šta bi mogao biti idealan poklon za sve ljubitelje fudbala, a naš prijedlog su Umbro lopte, kopačke ili patike, majice kao i trenerke. Pored toga, preporučujemo i druge sportske brendove koji u svojoj ponudi imaju fudbalsku opremu, a možete ih pogledati ovdje.

Savršen poklon za košarkaše

Sve ljubitelje ovog timskog sporta definitivno će obradovati košarkaške lopte, majice, jakna ili pak patike prepoznatljivih brendova kao što su Nike, adidas i Champion. Ono što je na vama, jeste da odaberete iz ponude košarkaške opreme odgovarajući model za vašeg partnera i uživate u njegovom oduševljenju koje slijedi nakon predaje poklona.

Šta pokloniti trkačima?

Patike za trčanje su definitivno poklon sa kojim ne možete pogriješiti, ali jednako interesantan i zanimljiv poklon može biti i nešto iz ponude odjeće za trčanje kao i opreme. Kako su u pitanju modeli koji su specijalno dizajnirani za potrebe trčanja,sigurni smo da ćete na taj način obradovati vašeg trkača.

Najbolji poklon za fitnes i gym zaljubljenike

Ukoliko je dio svakodnevne rutine vašeg partnera odlazak na trening u teretanu, onda je oprema za trening baš pravi poklon za njega. Uvjereni smo da ćete uspjeti pronaći adekvatan poklon i zbog toga potražite poklon što prije.

Za one koji vole sportski stil i ležernost

I vaš partner je jedan od onih tipova koji jedva čekaju da obuku svoju omiljenu duksericu i trenerku? Voli udobnu i komfornu odjeću i obuću? U tom slučaju ne razmišljate previšejer u širokoj ponudi lifestyle obuće i odjeće se sigurno nalazi vaš savršen poklon za Dan zaljubljenih.

Koji god prijedlog da izaberete, sigurni smo da će zadatak kupovine poklona za ovaj praznik ljubavi biti uspješno riješen.