Kompanija Sport Vision u saradnji sa brendom Nike i ove je godine zvanični sportski sponzor drugog po redu Run&More Weekend festivala i GoPro RMC Banja Luka polumaratona, koji se održava od 19. do 21. aprila u Banjaluci.

I ovog proljeća, Banja Luka će biti domaćin ovog fenomenalnog sportskog festivala, a kompanija Sport Vision kao sportski pokrovitelj podržaće organizaciju trkačkog spektakla i najmasovnije running manifestacije u BiH. Do dana trke, 20. aprila 2019, dijeli nas malo manje od dva mjeseca tokom kojih vam Sport Vision donosi mnoštvo aktivnosti i savjeta, kako biste se svi zajedno spremili za dan trke.

Od sredine marta, pa sve do dana veličanstvene trke, družićemo se kroz niz edukacija i priprema sa ekipom profesionalaca. Takođe, spremili smo mnoštvo zabavnih aktivnosti do sada neviđenih na našim prostorima, kao i niz motivacionih i inspirativnih tekstova, koje pripremamo u saradnji sa poznatim imenima iz bh. trkačke sfere.

Sve aktivnosti koje kompanija Sport Vision i brend Nike organizuju u saradnji sa Run&More Community organizacijom – u susret Go Pro RMC Banjaluka polumaratonu i najvećem trkačkom festivalu, moći ćete pratiti i na zvaničnom sajtu Sport Visiona i društvenim mrežama Facebook i Instagram.