Sport Life je u saradnji s adidasom organizovao spektakularni fudbalski događaj u Domu mladih na Skenderiji, predstavivši četiri nova modela iz najnovije adidas Cold Blooded kolekcije kopački.

Svi zainteresovani su imali priliku testirati nove modele kopački, uvjeriti se u njihove poboljšane preformanse i u duelima odmjeriti svoje fudbalske vještine na improvizovanom fudbalskom terenu.

Da je interesovanje za sam događaj bilo veliko govoričinjenica da je bilo čak 150 prijavljenih učesnika koji su pokazali prije svega izvanredan takmičarski duh i veliku ljubav prema fudbalu.

Dodatnom uzbuđenju je doprinijela i digital fudbalska igrica u kojoj su naročito uživali mlađi posjetioci ovog događaja, a ništa manje nisu bili posjećeni ni korner za fotografisanje i korner s izloženim modelima iz adidas Cold Blooded kolekcije: Copa, Predator i X, gdje su svi prisutni mogli da saznaju više o tehnologiji izrade i prednostima novih modela adidas kopački.

Ovoj spektakularni fudbalski događaj dodatno su upotpunili i specijalni gosti, fudbaler Ajdin Mujagić i mostarski virtuoz s loptom Samir Salčin.

Sport Life i adidas su uspjeli da animiraju sarajevsku fudbalsku publiku i pokažu zašto će neki od najpoznatijih svijetskih, kao i domaćih, fudbalera i ove sezone nositi upravo adidas opremu za fudbal.