Fenomenalna vijest za sve potošače na teritoriji Bosne i Hercegovine koja će posebno obradovati kupce u Sarajevu: najveći prodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme na Balkanu, Sport Vision, koji posluje na teritoriji Bosne i Hercegovine još od 1996. godine povećava broj svojih prodajnih objekata za još četiri poslovnice na teritoriji Sarajeva.

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je dobro poznati lanac prodavnica Sport Life od 30. jula 2018. i zvanično postao dio Sport Vision kompanije.

Široka lepeza proizvoda za zadovoljenje sportskih i rekreativnih potreba najpoznatijih sportskih brendova kao što su Nike, adidas, Under Armour, Reebok, New Balance, Champion, Ellesse i mnogo drugih je tako postala dostupna kupcima u novim Sport Vision poslovnicama koje se nalaze na dobro poznatim šoping lokacijama u Sarajevu.

Sport Vision poslovnice se nalaze na adresi nekadašnjih Sport Life radnji i to: u SCC-u (drugi sprat), BBI-u (četvrti sprat), na Ferhadiji i na Ilidži. Pored navedne četiri Sport Vision multibrend radnje, u Sarajevu možete pronaći i Sport Vision outlet radnju i to na adresi Put života bb.

Od sada potrošači iz Sarajeva i okoline će moći da nabave sportsku i lifestyle obuću, odjeću, aksesoare kao i opremu iz najnovijih svjetskih kolekcija, a moderan enterijer i još bolja ponuda i usluga učiniće da i vi postanete jedan od mnogobrojnih stalnih Sport Vision kupaca.

Dobro došli u nove Sport Vision radnje, a dio naše ponude pogledajte i u online shopu.