S novim toboganima Vodenog planeta porodično ljetovanje u Termama Tuhelj nikad nije bilo zabavnije. Ovisnike o adrenalinu očekuje nezaboravan spust s 12,5 metara visokog i 120 metara dugog novog tobogana na vanjskom kupalištu i s pet metara visokog i 55 metara dugog tobogana na unutrašnjem dijelu Vodenog planeta.

Za predah od vodenih atrakcija tu je igraonica na dvije etaže s toboganom i stijenom za penjanje, a mali umjetnici, umjetnice, kreativke i kreativci neće propustiti posebno osmišljene art radionice. Animacijski tim vodi računa da djeci nikada ne bude dosadno – vodene igre na bazenima, druženje na radionicama, Tuhi aqua fun uz maskote, večernji Mini disco i brojna iznenađenja pružit će zabavu koja će se još dugo pamtiti.

Najmlađi gosti i u wellness centru mogu uživati u posebno kreiranim masažama i tretmanima, a porodično saunanje u Svijetu sauna, doživljaj je koji se ne propušta. Od ovog ljeta očekuje vas čokoladni program i šećerni piling, koji nije samo zdrav za kožu nego i zabavan i zanimljiv za vaše klince. Ne zaboravite, uvijek možete povjeriti djecu na čuvanje timu Terma Tuhelj i ukrasti nekoliko sati samo za sebi i omiljene tretmane i rituale.

I hrana je prilagođena djeci i njihovom ukusu, dok će porodične sobe i prostrani apartmani hotela Well**** ljetovanje učiniti još ugodnijim.

Iskoristite pogodnost All inclusive light porodičnog paketa u kojem je boravak za dvoje djece gratis i uživajte u Splash ljetu!