Vratili ste se s porodičnog odmora mrtvi umorni. Non-stop briga oko obroka, loše vrijeme, manjak sadržaja. Odlazak na kupanje tražio je organizaciju tipa osrednjeg eventa – od količine rekvizita koje ste svakoga dana spremali i raspremali još uvijek imate migrenu. A vaši klinci su, uza sve vaše napore, doslovno umirali od dosade i odmor proveli uz tablete, mobitele i Youtube.

Očito da još uvijek niste otkrili porodičnu ponudu Termi Tuhelj!

Od sjajne animacije i stručnjaka s kojima će vaši klinci uživati u igri i učenju, čarobnog Vodenog planeta s ljekovitom termalnom vodom, valova, gejzira, slapova, podvodnih masaža, vodene rijeke i tobogana, dječjeg restorana i porodičnih soba prilagođenih odmoru s djecom, pa sve do jedinstvenih porodičnih wellness programa u SPAeVITA centru i porodičnog sauniranja u Svijetu sauna – Terme Tuhelj idealne su za odmor cijele porodice.

SPAeVITA centar njege i ljepote itekako je poznat po jedinstvenim ekskluzivnim Art&Spa tretmanima koji stvaraju posebne doživljaje kako bi udovoljili potrebama i žena i muškaraca i parova, ali, ne manje važno, i potrebama najmlađih gostiju!

Svijet sauna subotom i ponedjeljkom prijepodne rezervirani su za porodice – povedite vaše mališane i uživajte u toplini i opuštanju. Važno je napomenuti kako su u tom vremenu saune zatvorene za ostale goste.

Nakon plivanja i vodenih igrica, jacuzzija i saune – idealno je vrijeme za masažu. Za malene, naravno! Tuhi blatna masaža, Tuhi čokoladna masaža, Teenage dream masaža – super zvuči, zar ne? I to za bebice, malu djecu, tinejdžere – masaže i spa tretmani prilagođeni su svim uzrastima.

Posebne masaže leđa, ruku i nogu najbolje su za djecu od pet do 12 godina koja će uživati u laganim pokretima ruku masera, opustiti im mišiće i zabaviti ih.

Dobrodošli u čarobni Tuhi svijet i nemoj propustiti eskluzivnu ponudu gdje vam Terme Tuhelj u paketu Spa opuštanje poklanjaju 25% popusta te gratis boravak za dvoje djece.