Terme Olimia s cjelovitom i kvalitetnom wellness i selfness ponudom, te od samog postanka nepobjedivim slovenskim najwellnessom Orhidelia, pozivaju vas na opušteni odmor sve dane u godini. U ljetnom vremenu, naravno, najatraktivniji je termalni park Aqualuna, koji svojim bazenima i brojnim vodenim atrakcijama, poziva na vodenu zabavu i relaksaciju za sve generacije.

Očekuju vas bazen snajvećim valovima u Sloveniji, uzbudljivi tobogani,  a za one najhrabrije tu je King kobra – najatraktivniji tobogan u Sloveniji, koji sa završnim padom od 50 stupnjeva, ne ostavlja ravnodušnim niti jednog posjetitelja.

Novi tobogan Black cannon

Toboganu King kobra još uvijek pripada naziv “Kraljica adrenalina”, iako će se ove godine, za dodatni adrenalinski doživljaj pobrinuti i novi tobogan – Black cannon. Novi tobogan odlikuje velika brzina spuštanja sa finalnim skokom u bazen.

Black cannon je izgrađen od dvije zatvorene cijevi, kroz koje će te krenuti u adrenalinsku avanturu koja započinje skokom u prvi dio bazena, a nastavlja se “katapultiranjem” u rekreacijski bazen.

Doživljaji za cijelu porodicu

Iza vrata vodenog parka Aqualuna nalaze se brojni objekti za obiteljsku zabavu, ugodno druženje i relaksaciju. Sigurno ćete najprije opaziti adrenalinski stup sa  vodenim atrakcijama i toboganima. Imamo ih 11, a najdominantniji je King kobra, s nama već petu sezonu.

Aqualuna ostvaruje snove vaših najmlađih. Njima su namijenjeni mini klub King kobra sa veselim animacijskim sadržajima, brojni dječji bazeni sa toboganima za djecu, dječja tvrđava i dvorac u Aqua džungli, kao i trampolini i salon sa aparatima za igru. A kao posebnost Aqualune ističe se Aquasafari sa figurama životinja u prirodnoj veličini, koje vas iznenađuju na svakom koraku …

Tu su još lov na zlato, svakodnevne zabave i koncerti, te nezaboravne rođendanske zabave.

Skočite u avanturu! Sve što vam je potrebno je dobra volja, kupaće i krema za sunčanje. Za sve ostalo će se pobrinuti u Termama Olimia. U cijenu ulaznice je uključena upotreba svih igrački, tobogana, suncobrana i ležaljki. Skočite u Aqualunu Terma Olimia!