Dolaskom toplijih dana, pronađite savršenu formulu za odmor, opuštanje, zabavu i buđenje osjetila. Doživite Terme Olimia.

Zatvorite oči i recite prvu asocijaciju koja vam padne na pamet kada vam netko spomene proljetnu svježinu i magičnost wellness-a. Ne morate previše razbijati glavu jer odgovor je Terme Olimia, jedinstvena asocijacija za nezaboravan doživljaj za sve dobne skupine.

Evo i nekoliko savjeta kako provesti vrijeme u Termama Olimia:

Ako ste wellness tip, dopustite si da vas začara crna orhideja u Wellnessu Orhidelia,  najboljem wellness centru u Sloveniji već 8. godinu za redom. To je poseban svijet koji morate posjetiti, svijet u kojem ćete doživjeti buđenje osjetila i saznati zašto je to poseban svijet, drugačiji od svih ostalih. Neponovljivi sauna programi, topli zrak parnih i finskih sauna, skrivene termalne oaze i čarolija boja donose spektakularan wellness teatar koji možete doživjeti samo u Termama Olimia. Ako se odlučite da želite upoznati baš svaki kutak najboljeg wellnessa, preporučujemo vam paket Magičnost Orhidelije u Wellness hotelu Sotelia****. Ali to nisu sva wellness iznenađenja u Termama Olimia, ukoliko se odlučite za Proljetnu svježinu u hotelu Breza**** očekuje vas neograničeno uživanje u saunama Wellness centra Termalija. Saune su izrazito popularne i tokom ljetnih mjeseci.

Ako volite prirodu, onda ćete se zaljubiti u posebne selfness programe koje pripremaju u Termama Olimia. Sada je idealno vrijeme za boravak u prirodi, osluškivanje njezinog šapata i rekreaciju. Šetnja šumom uz posebne vježbe, pozdrav suncu uz jezero, hodanje bosih nogu po različitim kamenim podlogama, vožnja biciklom uz istraživanje okolice samo su neke od aktivnosti koje pripremaju.

Ako ste gurman i obožavate odličnu hranu, onda ćemo vas razveseliti s viješću da su Terme Olimia otvorile vrata novo renoviranog restorana Lipa koja u svojoj ponudi sadrži i bogatu ponudu piva i popularnih specijaliteta koja se odlično slažu s pivom. Tu ćete pronaći razne umake koji će se super slagati s rebricama, jelima s roštilja pa će tako boravak s prijateljima biti još više zabavan.

Svega pomalo i za svakoga ponešto, samo odvojite vrijeme i nemojte zaboraviti da je teško nadoknaditi izgubljeno vrijeme, a uspomene su te koje ćete pamtiti cijeli život.

Vidimo se u Termama Olimia.