Davidoff je u potrazi za kombinacijom savršenih okusa priredio nezaboravni događaj Hunt for the Perfect Taste na kojem su novinarke i novinari mogli uživati u jedinstvenoj atmosferi  restorana 4 sobe gospođe Safije.

Gošće i gosti su mogli uživati u potrazi za nezaboravnim okusom, a Davidoff je, kao i uvijek,  priuštio iskustvo koje je prevazišlo ono svakodnevno i isticalo se daleko iznad prosjeka. Pokreće ga istinska strast pomoću koje nastaje besprijekoran stil i kvalitet s dozom dramatičnog trenutka. Ovu istu strast posjeduju oni koji su izvana hladni i smireni, ali iznutra oštri i spremni da reaguju u svakom trenutku. Zbog toga je Davidoff za one koji su konstatno u potrazi za plijenom i ne prihvataju ništa manje od najboljeg.

Priređena je degustacija nekoliko vrsta jela i specijalnih deserta, nakon čega su gošće i gosti mogli upotpuniti ugođaj odabranom ponudom Davidoffa. Ovo je prvi u nizu događaja u kojima će Davidoff za svoje gošće i goste, poznavateljke i poznavaoce prirediti gastronomske užitke s Davidoffom kao krunom okusa na kraju.