Moderno društvo zaokupljeno je pojmom ljepote i savršenstva. Mediji diktiraju kanone ljepote koji se iz desetljeća u desetljeće mijenjaju. Žene, a posebno one mlađe, pokušavaju dostići te nametnute ideale koji su za većinu netipični i neuhvatljivi. U tom procesu, nažalost, vrlo često strada i njihovo samopouzdanje. Ne smijemo zaboraviti da smo svi različiti i da se možemo mjeriti samo sa sobom. I nastojati biti najbolja i najljepša verzija sebe.

Nova Rosal Perfect You linija pruža cjelovitu, ali jednostavnu njegu za usne, lice, tijelo, ruke i nokte, koju svako može priuštiti i zbog koje se osjeća njegovano, samopouzdano i u trendu. Svi proizvodi u jednom potezu omogućuju dubinsku njegu, učinkovitu zaštitu i brzu primjenu, uz očaravajuće arome. Sadrže vrhunske sastojke i pakovani su u praktičnu i privlačnu ambalažu.

Rosal Lip Balm Perfect You glossy tube njegujuće je obojeno sjajilo za usne u tubi. Njeguje, štiti i hidratizuje usne uz pomoć shea maslaca i avokadovog ulja, pruža visoki sjaj i nježnu boju, uz očaravajuće arome. Formula glossa ne lijepi usne i lako se nanosi uz kosi aplikator.

Rosal Face Perfect You kreme za lice all in 1, praktične su i jednostavne, pakovane u tubi koju je lako nositi sa sobom. Izaberite onu koja odgovara vašoj koži, normalnoj, suhoj ili masnoj, i u jednom potezu dobijate njegu, hidrataciju, zaštitu od sunca i ujednačeni ten.

Rosal Body Perfect You body butter cream intenzivno njeguje kao maslac, a lako se razmazuje kao krema. Pruža dubinsku njegu, laku mazivost i brzo upijanje, uz očaravajuću aromu. Za savršeno glatku kožu.

Rosal Hands Perfect You losion za ruke u elegantnoj tubi s praktičnim flip top čepom koji se otvara jednom rukom, uvijek možete imati uz sebe. Hrani i štiti suhu kožu uz atraktivne arome jagode, vanilije i kamilice. Brzo se upija i ne ostavlja osjećaj masnoće.

Rosal Nails Perfect You magični su odstranjivači laka za nokte koji brzo i učinkovito uklanjaju i najzahtjevnije nijanse laka s noktiju, uz njegu i revitalizaciju.

Rosal zna da je svaka od nas savršena na svoj način i pomaže nam da tu ljepotu njegujemo i naglasimo. Za sve djevojke i žene koje vole jednostavne i praktične all-in-1 proizvode, koje su stalno u nekoj akciji, slobodne su i otvorene, prate trendove i vole se zabavljati, nova Rosal Perfect You linija njeguje bez puno kompliciranja. Za savršen sjaj. Za savršenu tebe.