Rosal Lip Balm Sweeties linija njege usana za male i velike ističe se jedinstvenim i inovativnim pakiranjem u obliku preslatkih životinjica. Svojim prirodnim sastojcima, bez parabena i mineralnih ulja, štite usne od isušivanja i omekšavaju ih, uz slatke i neodoljive arome jagode, banane, čokolade ili šećerne vate. Rosal Lip Balm Sweeties stvoreni su i za zabavu i za njegu, a možete izabrati između preslatkih aroma jagode, banane, čokolade ili šećerne vate.

Rosal Lip Balm Sweeties nemaju parabena te sadrže prirodne voskove i ulja za iznimnu njegu usana: shea maslac koji dubinski hrani suhu kožu te je štiti od ponovnog isušivanja i ulje košpica marelice koje je bogato vitaminima A i E, linolnom i ostalim esencijalnim kiselinama, kao i mineralima te omekšava, hrani i regenerira kožu. Rosal Lip Balm Sweeties njeguju i štite usne uz neodoljivu aromu.

Kada ih otvorite, Rosal Lip Balm Sweeties štite usne od isušivanja i omekšavaju ih. Rozi psić Kiki skriva balzam za usne s voćnom aromom jagode. Žuti medvjedić Nana miriše na banane. Smeđi majmunčić Bubu očarava aromom čokolade. A crno-bijela panda Dodo donosi miris šećerne vate. Upoznajte Sweetiese, umiljate životinjice s iznenađenjem!