Pivo i Jäger ponovo su u akciji. Nakon što je na nedavnom Sarajevo Beer Festivalu uskočio među posjetioce u dobitnoj kombinaciji s omiljenim pivom, Jägerrmeister je ljubiteljima dobrog pića pripremio novu poslasticu – Pubmeisterevent, koji će u Sarajevu i Mostaru ponuditi novu viziju konzumacije i uživanja u popularnom njemačkom piću.

Za vikend, tačnije, 12. juna u sarajevskom pubu Cheers, te 13. juna u mostarskom pubu Shankly's, Jägermeister je priredio specijalne pakete beer&deer (pivo i Jäger) koji će posjetiocima prirediti nezaboravan užitak, neodoljivi spoj Jägerovih 56 trava i piva.

Jägermeister je u skladu sa svojim globalnim vrijednostima – inovativnost, zabava, autentičnost i kretivnost, a po uzoru na najpopularnije svjetske pub trendove osigurao i dodatne sadržaje koji će upotpuniti ludu zabavu.

Posjetioci Cheersa u Sarajevu i Shankly'spuba u Mostaru moći će uživati u kombinaciji nastupa stand-up komičara Omera Hodžića i Igora Drlje, te benda Dva i po čo'eka. Zabava ne bi bila potpuna bez Jägeretta, koje će se u Cheersu i Shankly'su predstaviti u potpuno novim odorama.

Jägerov jelen je ponovo u Vašem gradu – pridružite mu se u zabavi i uživajte u specijalnim beer&deer paketima.