U Sarajevu je predstavljen aktuelni LG-ev flaship model – LG G8X Dual Screen ThinQ koji je već sada dostupan na svim prodajnim mjestima BH Telecoma.

Riječ je o unaprijeđenoj verziji modela G8 pod nazivom LG G8X Dual Screen ThinQ pametnom telefonu sa dva ekrana: 6,4“ OLED displejem i coverdisplejem koji se može ovojiti od kućišta, a koji korisniku nudi mogućnost preklapanja do 360°. Uređaj dolazi sa gratis silikonskom maskom u pakovanju.

Radna memorija od 6GB, interna memorija od 128GB, dugotrajna baterija od 4000mAH i Google Asistent sa LG Smart ThinQ AI aplikacijom će vlasnicima fantastičnog G8X pametnog telefona pružiti nezaboravno iskustvo korištenja. Za raznoliki multitasking korisnicima je još na raspolaganju produžena kamera od 32MP i prednja kamera od 13MP, LG pametna tastatura, poboljšan web pretraživač i personalizirani kontorlor za sve ljubitelje igranja igrica na mobilnom telefonu.

„Ovaj fenomenalni telefon je dostupan u BH Telecomu, s mogućnosti kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate, uz Ekstra pakete (1 KM jednokratno uz Extra Premium). Ono što je bitno istaknuti za LG G8X DualScreenThinQ jeste da je telefon za sve one koji vole multitasking, jer ima odvojivi ekran. Možete da gledate video I da šaljete poruke u isto vrijeme. Ovo je još jedna potvrda da BH Telecom I LG uvijek donose najbolje svojim korisnicima“, izjavio je Elvedin Kanafija, direktor direkcije za promociju, prodaju i podrškuu kompanije BH Telecom.

Više detalja o samom uređaju potražite ovdje, a možete ga kupiti za samo 1 KM uz Extra Premium mobilni paket, kao i uz druge pakete usluga BH Telecoma.